Connect with us

ALEGERI

Găeşti, un oraş sufocat de trafic! Soluțiile candidatului PSD Claudiu Cezar Popescu

Publicat

pe

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Găeşti din partea PSD, are o misie grea, aceea de a se confrunta cu actuala administraţie liberală proţopită de prea mult timp la putere în acest oraş şi care este acum, prin varii canale de interes, bine consolidată şi greu de înfrânt. Claudiu Popescu nu disperă însă. Are încredere în puterea de decizie a concitadinilor săi, în dorinţa acestora de a reda oraşului, administraţiei locale, echilibrul pe care l-a pierdut.

Proiectele pe care le propune Claudiu Popescu găeştenilor sunt pertinente, bine argumentate, verificate, calculate şi absolut indispendsabile transformării în bine a urbei.

„Un domeniu de o importanță majoră pentru orașul nostru este cel al mobilității și al infrastructurii, întrucât necesitățile pe aceste direcții au crescut considerabil în ultimii ani, iar soluțiile au întârziat să apară, generând sufocare și blocaje de mișcare. În acest context, consider esențială dezvoltarea următoarelor proiecte pentru fluidizarea traficului.

– Facilitarea execuției unei centuri ocolitoare pentru oraș, ca parte din drumul expres Găești-Târgoviște-Ploiești. Găeștiul este un important nod rutier, fiind tranzitat de 3 drumuri naționale și 2 drumuri județene, motiv pentru care, datorită traficului foarte intens, a devenit sufocat, situația fiind pe zi ce trece mai alarmantă.

– Dezvoltarea integrată a fluxurilor și infrastructurii de transport, pentru a valorifica la maximum avantajul nostru de nod rutier și acces la Autostrada A1.

– Pe termen scurt, efectuarea unui studiu de management al traficului care să conducă la fluidizarea circulației, prin semaforizare inteligentă, sensuri giratorii s.a.

– Amenajarea de parcări mari în zona de blocuri, iluminate și monitorizate, astfel încât căile de rulare să fie libere circulației (inclusiv pentru crearea posibilității de curățare zilnică).

– Amenajarea unei parcări (posibil supraterane) în zona pieței Sf. Ilie”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT