Connect with us

Dâmboviţa

Cinci proiecte importante în domeniul sănătății care vor fi implementate în Dâmbovița

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa – membră în Comisia parlamentară pentru sănătate și familie, a punctat, pe pagina sa de Facebook, cele mai importante proiecte în domeniul sănătății, pe care PSD vrea sa le implementeze în județul Dâmbovița în perioada 2020-2024, respectiv:

• Reabilitarea Sanatoriului TBC de la Moroeni și transformarea lui într-un Centru Național de Tratament
• Construire sediu nou pentru Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița
• Construire Centru Medical în orașul Fieni
• Construire de dispensare în comunele unde nu există astfel de servicii
• Dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște cu aparatură de testare și depistare a diverșilor viruși

„Sunt proiecte care completează ceea ce s-a făcut până acum și care vor asigura acces la serviciile de sănătate pentru mai mulți dâmbovițeni. Județul Dâmbovița nu se poate dezvolta fără o gândire unitară, care să interconecteze toate aspectele vieții administrative și sociale. Acesta este marele câștig pe care îl propun cele 10 axe de dezvoltare cuprinse în Masterplanul de dezvoltare a județului cu care vin în fața dâmbovițenilor Corneliu Stefan și PSD Dâmbovița”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT