Connect with us

ACTUALITATE

Directorul Parcului Industrial Moreni nu va fi schimbat din funcţie! Sunt doar zvonuri

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a infirmat astăzi zvonurile aruncate în spaţiul public, susţinute în conferinţă de presă până şi de senatorul Adrian Ţuţuianu de la PRO România, cum că social-democraţii ar dori să îl schimbe din funcţia de director al Parcului Industrial de la Moreni pe ing. Mihai Petrescu.

Liderul PSD Dâmboviţa a spus că nu este adevărat, că în structurile de conducere al PSD nu s-a pus în discuţie niciodată aşa ceva. Ba mai mult, tânărul deputat a spus că apreciază munca şi profesionalismul de care a dat dovadă directorul Parcului Industrial Moreni care, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, şi-a făcut treaba cu prisosinţă în unitatea pe care o conduce.

Se pare că mandatul lui Mihai Petrescu expiră în luna decembrie a acestui an și se vehiculează numelele vicepreşedintelui CJ Dâmboviţa, Alin Manole, ca posibil viitor conducător al Parcului Industrial de la Moreni.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT