Connect with us

ACTUALITATE

497 de români diagnosticați cu COVID-19 sunt internați în stare gravă

Publicat

pe

Foto arhivă

Românii par să fi trecut pandemia de coronavirus pe un loc secundar, mulţi nemaidând importanţă sporită distanţării fizice şi protecţiei adecvate. Dovadă că lucrurile stau aşa îl reprezintă numărul mare de cazuri care se înregistrează zilnic.

Mai grav este, spun specialiştii, că se înmulţesc cazurile de îmbolnăviri grave, iar unele spitale din ţară nu mai pot face faţă afluxului de pacienţi. 497 de persoane cu COVID-19 sunt internate în stare gravă în secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă.

În România, de la declanşarea pandemiei, au decedat până astăzi 3.196 de persoane diagnosticate cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, au fost depistate peste 1.300 de cazuri de coronavirus, iar 42 de români au murit din cauza acestui virus, căruia nu i s-a găsit până acum leacul.

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT