Connect with us

ALEGERI

Problemele târgoviştenilor ocupă primul loc pe agenda candidatului PRO România

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, este încrezător în reuşita sa electorală, aşa cum de altfel îi stă bine să se poziţioneze oricărui politician adevărat care se aruncă într-o astfel de bătălie desosebit de dificilă şi cu multe necunoscute şi surprize pe parcursul derulării sale în câmpul tactic care se cheamă frontul comunicării cu cetăţeanul, bazat pe suprema armă a argumentării şi convingerii.

„Târgovişenii ne primesc pe noi, cei de la PRO România, foarte bine. Oamenii ne prezintă problemele cu care se confruntă în acestă perioadă de guvernare locală a PSD. Îi asigurăm că, atunci când vom ajunge la Primărie, totul va fi pus la punct, vom munci pentru târgovişteni, pentru cetăţenii acestui oraş”, a spus Cosmin Bozieru.

Cum era şi firesc, în timpul deplasărilor prin municipiu, printre oameni, echipa de campanie PRO România a ajuns şi în Piaţa 1 Mai, unde mai mulți comercianţi s-au arătat nemulțumiți de modul cum îi tratează Primăria.

„Oamenii ne-au spus că, în perioada stării de urgenţă, aşa cum era şi normal, Primăria nu a mai emis facturi către comercianţii care deţin spaţii închiriate în această piaţă. Oamenii şi-au închis magazinele timp de trei luni. Au crezut că vor găsi înţelegere la Primărie pentru plata chiriei aferente acelei perioade. Dar nu s-a întâmplat aşa. Cu un dispreţ total faţă cetăţenii care au suferit din cauza pandemiei care le-a închis afacerile, Primăria le-a emis facturile din perioada stării de urgenţă. Este inadmisibil să-ţi baţi joc în acest mod de târgoviştenii care deţin mici afaceri! Să le iei chirie oamenilor după ce tot tu, Primărie, le-ai interzis să-şi mai desfăşoare activitatea. Nimeni nu le explică de ce sunt obligaţi acum să plătească pentru o perioadă în care au fost obligaţi să-şi închidă magazinele. Este vorba de sume de bani cuprinse între 4.000 şi 15.000 de lei, în funcţie de suprafeţele pe care le aveau închiriate. Cei care au refuzat, pe bună dreptate, să semneze, au fost ameninţaţi cu evacuarea! Ştiam că există o ură de neînţeles a conducerii Primăriei faţă de micii întreprinzători, dar acum s-a ajuns prea departe. Oamenii sunt disperaţi. Dacă se duc la Primărie, nu îi ascultă nimeni”, a povestit Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

Tânărul politician le-a promis că le va face publice păsurile, lucru care s-a şi întâmplat, şi că o să întreprindă toate demersurile pentru găsirea unei soluţii de rezolvare a acestei probleme cu un impact social dosebit.

„Suntem determinaţi să ajungem în Cosiliul Local şi să punem capăt unor astfel de abuzuri. O să venim la Pimăria Târgovişte cu o echipă de oameni profesionişti şi o să facem dreptate! Noi suntem PRO România Târgovişte şi ţinem doar cu târgoviştenii!”.

Cosmin Bozieru a mai precizat că, în incursiunile preelectorale prin municipiu, a discutat cu foarte mulţi cetăţeni, care i-au spus păsurile lor, problemele cu care ei se confruntă, cum văd ei Târgoviştea dezvoltată, lucruri pe care Cosmin Bozieru a promis că o să le facă cunoscute şi, atunci când va ajunge la Primărie, va face tot posibilul să fie puse în aplicare.

Primarul Daniel Cristian Stan a avut un răspuns pe acest subiect. Spune edilil că administraţia locală a încercat să vină cu facilități în perioada stării de urgenţă, însă Guvernul a mers doar pe amânarea plăților, nu pe scutiri.

„Este o prevedere legală care ne pune în imposibilitatea de a acorda facilitățile pe care voiam să le acordăm celor din piață”, a spus Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT