Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Protecția Consumatorului sau locul unde legea tăcerii nu are culoare politică

Publicat

pe

Vuiește lumea la aflarea veștii că liberalii vor să impună codul tăcerii la Protecția Consumatorului! Că șeful acestei instituții, Eduard Cosminschi, evident, un liberal pur sânge, uns pe funcție de șeful său, Ludovic Orban, prin luna decembrie 2019, nu ar mai vrea să comunice cu presa. Să nu mai afle jurnaliștii prin ce otrăvi mai intră comisarii acestei instituții. Poate deranjează vreo mărinimie și se află.

Ei, mă lași! Din punctul meu de vedere, Protecția Consumatorului este una din cele mai necomunicative și oculte instituții publice. În Dâmbovita, de pildă, de ani și ani, își văd de ale lor fără să le pese de presă, de opinia publică. Și la putere erau social-democrații, nu liberalii. Interesele, faptul că trebuie ascunsă activitatea unora de ochii opiniei publice nu are culoare politică. Cu câteva luni în urmă, mai mulți reprezentanți ai mediei dâmbovițene au încercat să pună în mișcare câteva asemenea entități ale statului, să îi determine să comunice mai bine. Și era pe atunci Guvern PSD. I-a durut la bască. Și pe șefa Protecției Consumatorului și pe pensionarul de la Metrologie. Au spus că au ordine de la centru să nu comunice cu presa. Despre ce vorbim? Interesul transpartinic există demult. Acum este vorba, din nou, de o reluarea a unei știri vechi și urât mirositoare despre instituții care merg în ritmul lor , indiferent de cine este la putere.

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT