Connect with us

ALEGERI

Claudiu Popescu, candidat PSD: Premierul Orban a semnat presupusa începere a drumului expres Găești-Ploiești

Publicat

pe

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Găeşti, nu a putut să treacă cu vederea vizita pe care a întreprins-o astăzi în zonă premierul Ludovic Orban. S-a marcat debutul unui important obiectiv de investiții. Că se nimeriră în precampanie electorală, asta este o chichiţă a politicului. Profită şi ei, cum le este obiceiul, de orice. Cum se exprimă Claudiu Popescu, liberalii „ştiu să speculeze toate oportunităţile, în campanie electorală”. Ne ocupăm de poleit, dar lucrurile esenţiale, cele care sunt importante, vitale, le acoperim cu plapuma promisiunilor neonorate.

„Să aduci premierul la Găești e ceva notabil, mai ales când vine să ne explice un proiect măreț și viitoarele mari realizări ale PNL, semnând presupusa începere a drumului expres Găești-Ploiești. Sper că jurnaliștii care vor participa la eveniment nu vor uita să-l întrebe pe domnul premier dacă știe că lucrările nu vor putea, de fapt, să înceapă prea curând, pentru că acum se semnează doar contractul de execuție pentru studiul de fezabilitate şi proiect tehnic.

Sper, de asemenea, că domnul premier a fost bine informat de comunicatori, astfel încât, pe lângă punctajul de la partid, să știe să explice și etapele tehnice ale proiectului, dar mai ales durata acestora (câți ani, de la data semnării contractului), ca să nu ne trezim cu o panglică tăiată cu două decenii înainte de a avea acest drum expres”, a scris Claudiu Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. lucian enache

    august 26, 2020 at 3:51 pm

    Acum 6 ani Ionut Savoiu social democratul dumneavoastra vorbea in calitate de deputat despre importanta drumului expres DN 72 Ploiesti -Targoviste – Gaesti. In 6 ani ati fost la toate butoanele puterii: majoritate parlamentara, Guvern, majoritate in Consiliul Judetean dar n-ati fost in stare sa semnati macar un SF pentru acest Drum exxpres. Asa ca ..ciocu mic si capu la fund!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT