Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Claudiu Popescu, candidat PSD: Premierul Orban a semnat presupusa începere a drumului expres Găești-Ploiești

Publicat

pe

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Găeşti, nu a putut să treacă cu vederea vizita pe care a întreprins-o astăzi în zonă premierul Ludovic Orban. S-a marcat debutul unui important obiectiv de investiții. Că se nimeriră în precampanie electorală, asta este o chichiţă a politicului. Profită şi ei, cum le este obiceiul, de orice. Cum se exprimă Claudiu Popescu, liberalii „ştiu să speculeze toate oportunităţile, în campanie electorală”. Ne ocupăm de poleit, dar lucrurile esenţiale, cele care sunt importante, vitale, le acoperim cu plapuma promisiunilor neonorate.

„Să aduci premierul la Găești e ceva notabil, mai ales când vine să ne explice un proiect măreț și viitoarele mari realizări ale PNL, semnând presupusa începere a drumului expres Găești-Ploiești. Sper că jurnaliștii care vor participa la eveniment nu vor uita să-l întrebe pe domnul premier dacă știe că lucrările nu vor putea, de fapt, să înceapă prea curând, pentru că acum se semnează doar contractul de execuție pentru studiul de fezabilitate şi proiect tehnic.

Sper, de asemenea, că domnul premier a fost bine informat de comunicatori, astfel încât, pe lângă punctajul de la partid, să știe să explice și etapele tehnice ale proiectului, dar mai ales durata acestora (câți ani, de la data semnării contractului), ca să nu ne trezim cu o panglică tăiată cu două decenii înainte de a avea acest drum expres”, a scris Claudiu Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. lucian enache

    august 26, 2020 at 3:51 pm

    Acum 6 ani Ionut Savoiu social democratul dumneavoastra vorbea in calitate de deputat despre importanta drumului expres DN 72 Ploiesti -Targoviste – Gaesti. In 6 ani ati fost la toate butoanele puterii: majoritate parlamentara, Guvern, majoritate in Consiliul Judetean dar n-ati fost in stare sa semnati macar un SF pentru acest Drum exxpres. Asa ca ..ciocu mic si capu la fund!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT