Connect with us

ALEGERI

Adrian Țuțuianu și-a invitat contracandidații la dezbatere publică pe orice temă de interes județean

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmboviţa și candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean, a lansat contracandidaților săi, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, o invitație la dezbatere publică.

„Alegerile locale din 27 septembrie vor fi capătul unei luni în care prezentarea ideilor, proiectelor, soluțiilor pentru județ va cântări în fundamentarea decizieide vot a dâmbovițenilor.

În acest sens, în calitate de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lansez, astăzi, celor doi contracandidați reprezentând Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, domnii Corneliu Ștefan și Sorin Ion, invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor.

Consider că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public: educație, sănătate, infrastructură etc.

Începând de astăzi, invitația este deschisă. Cadrul dezbaterii / dezbaterilor poate fi convenit între candidați, cu participarea tuturor jurnaliștilor dâmbovițeni care vor să ia partela acest eveniment. În ceea ce mă privește, sunt dispus oricând și oriunde, 24/24, să discut cu oricare dintre contracandidați pe orice temă de interes județean”, este mesajul candidatului PRO România- Adrian Țuțuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT