Connect with us

ALEGERI

Este timpul ca în această campanie electorală să vorbească proiectele și realizările

Publicat

pe

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, a transmis către toți reprezentanții partidelor politice implicate în bătălia electorală un îndemn la responsabilitate, la desfășurarea unei campanii electorale fără violență, normală, fără atacuri murdare.

Președintele social-democraților dâmbovițeni vrea ca în această lupta să fie folosite armele decenței, proiectele, programele, intențiile de mai bine expuse în fața cetățeanului alegător, care să cântărească și să decidă cine merită să-l reprezinte.

„Pe 27 septembrie, dâmboviţenii vor vota pentru președinția Consiliului Judeţean și pentru consilierii județeni, își vor alege primarii și consilierii locali. Reprezentanții PSD Dâmbovița au intrat în această campanie electorală având de partea lor lucrurile bune făcute în ultimii ani, dar și proiecte de viitor, care includ toate localitățile județului nostru.

Sperăm ca partidele politice și reprezentanții acestora să dea dovadă de respect față de oamenii care ne vor alege pe 27 septembrie. Aceste alegeri sunt pentru dâmbovițeni, iar noi, oamenii politici, suntem cei care trebuie să le reprezentăm interesele cât mai bine și în folosul lor. Sunt convins că dâmbovițenii vor cerne dintre cei care și-au făcut treaba și cei care nu au mișcat nimic pentru acest județ!

Știu că dâmbovițenii vor alege între cei care le reprezintă interesele și cei care sunt dirijați de oameni care nu au nicio legătură cu județul nostru. Și mai știu că dâmbovițenii sunt oameni de echipă.

Am convingerea că, după 27 septembrie, echipa PSD Dâmbovița va rămâne la președinția Consiliului Judeţean și în toate consiliile și primăriile din județ”, a declarat Corneliu Ștefan – candidat PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT