Connect with us

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu (PNL): Asfaltarea terminată pe Calea Ialomiței din Târgoviște a fost reluată. VIDEO

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului, în ultima perioadă, este mai tot timpul pe teren, pe șantierele deschise de municipalitate, unde urmărește, analizează și comentează modul în care se desfășoară lucrările la obiectivele de investiții. Astăzi, liderul liberal s-a aflat pe șoseaua de centură unde muncitorii, din nu se știe ce motive, au decopertat asfaltul pe care îl turnaseră cu câteva zile înainte.

 

„Amestecul de folclor și legende nu este întâmplător, căci de n-ar fi nu s-ar povesti! La Târgoviște Împăratul Roșu a îmbrăcat haina Meșterului Manole și astfel ce asfaltează la începutul lunii strică la sfârșitul lunii pentru ca la începutul lunii să o ia de la capăt! Dacă vi se pare că sunteți într-o poveste vă înșelați! Realitatea este crudă și, pe banii târgoviștenilor, ni se spun cele mai teribile povești! Povești în care asfaltarea terminată de pe Calea Ialomiței este reluată, povești în care stadionul Eugen Popescu astăzi are proiect tehnic dar mâine nu mai are, stadion ce a ajuns asemeni stelei eminesciene „Noi o vedem, dar nu e”!

Dragii târgovișteni, astea sunt poveștile marca PSD, ce ni se vântură zilnic și, dacă nu ar fi pe banii noștri, parcă ne-ar plăcea să stăm să le ascultăm! Pentru că nu ne mai permitem asemenea contraperformanțe, pe 27 septembrie trebuie să aratăm că se poate și altfel! Veniți la vot alături de noi și vă garantăm că vom scăpa de „sindromul Meșterului Manole”, că tot ce se va construi va fi după un proiect riguros și nu vom mai fi nevoiți să dărâmăm astăzi ce s-a construit ieri doar pentru ca cineva să bifeze încă „o măreață realizare!”, a declarat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat lovit în plin de o mașină, la intrare în comuna Ulmi, dinspre București. VIDEO

Publicat

pe

Ora 21:00. Coloană de mașini pe DN 71, la intrare în comuna Ulmi pe sensul de mers spre Sinaia. Un autoturism care circula dinspre București spre Târgoviște a lovit în plin un bărbat de circa 65-70 de ani. Bietul om a fost luat pe parbriz și aruncat cu forță pe asfalt. Din zona capului, începuse să se prelingă pe caldarâm un firicel de sânge. Bărbatul privea speriat. Parcă nu înțelegea ce i s-a întâmplat.

Imediat în jurul bătrânului îmbrăcat în pantaloni scurți rămas chircit pe șosea, s-a strâns o mulțime de oameni. Majoritatea participanți la trafic. Unii i-au ridicat ușor capul. L-au întrebat dacă are dureri. Au încercat să îi țină curajul. Nu l-au mișcat din loc. Alții se întrebau dacă a dat cineva telefon la ambulanță. Din cauza emoției, a panicii se pare că nu s-a apelat imediat 112. Acest lucru l-a făcut până la urmă o doamnă coborâtă dintr-un autoturism înmatriculat în Germania sau Belgia. I-a spus operatoarei că este un accident pe șosea. Nu știa sigur unde. Au venit completările de pe margine: Pe DN71, la intrare în Ulmi. De la celalalt capăt veneau întrebările enervante: E cu victime? Câte? Stare de nervi: Haideți, trimiteți ambulanța mai repede! Este un om căzut pe șosea.

S-a așteptat destul până a sosit echipajul de salvare. Circa 15 minute. Tot cam atât a durat până a sosit și Poliția. Oamenii se întrebau de ce durează așa de mult. Cei care l-au supravegheat atent pe bătrân, probabil lucrau în domeniul medical, le-au spus cadrelor de pe ambulanță, că este posibil să aibă, printre altele, și o fractură de bazin.

Impresionantă solidaritatea umană. Soția victimei era pierdută. Nu mai avea putere să plângă, să spună ceva. Se pare că fuseseră împreună într-o vizită. Chemaseră un taxi pentru a se întoarce la Târgoviște. Taximetristul era și el bulversat. Comunicase cu centrala. Le-a spus că fusese chemat la Ulmi de un client care, din păcate, a fost lovit de o mașină.

După ce bărbatul a fost urcat în ambulanță, au urmat procedurile de stabilizare a victimei, apoi salvarea a demarat spre spital. Se pare că bătrânul nu a fost atent. A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism. A rămas ca circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment să fie elucidate de polițiști.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT