Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu (PNL): Asfaltarea terminată pe Calea Ialomiței din Târgoviște a fost reluată. VIDEO

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului, în ultima perioadă, este mai tot timpul pe teren, pe șantierele deschise de municipalitate, unde urmărește, analizează și comentează modul în care se desfășoară lucrările la obiectivele de investiții. Astăzi, liderul liberal s-a aflat pe șoseaua de centură unde muncitorii, din nu se știe ce motive, au decopertat asfaltul pe care îl turnaseră cu câteva zile înainte.

 

„Amestecul de folclor și legende nu este întâmplător, căci de n-ar fi nu s-ar povesti! La Târgoviște Împăratul Roșu a îmbrăcat haina Meșterului Manole și astfel ce asfaltează la începutul lunii strică la sfârșitul lunii pentru ca la începutul lunii să o ia de la capăt! Dacă vi se pare că sunteți într-o poveste vă înșelați! Realitatea este crudă și, pe banii târgoviștenilor, ni se spun cele mai teribile povești! Povești în care asfaltarea terminată de pe Calea Ialomiței este reluată, povești în care stadionul Eugen Popescu astăzi are proiect tehnic dar mâine nu mai are, stadion ce a ajuns asemeni stelei eminesciene „Noi o vedem, dar nu e”!

Dragii târgovișteni, astea sunt poveștile marca PSD, ce ni se vântură zilnic și, dacă nu ar fi pe banii noștri, parcă ne-ar plăcea să stăm să le ascultăm! Pentru că nu ne mai permitem asemenea contraperformanțe, pe 27 septembrie trebuie să aratăm că se poate și altfel! Veniți la vot alături de noi și vă garantăm că vom scăpa de „sindromul Meșterului Manole”, că tot ce se va construi va fi după un proiect riguros și nu vom mai fi nevoiți să dărâmăm astăzi ce s-a construit ieri doar pentru ca cineva să bifeze încă „o măreață realizare!”, a declarat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!