Connect with us

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu (PNL): Asfaltarea terminată pe Calea Ialomiței din Târgoviște a fost reluată. VIDEO

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului, în ultima perioadă, este mai tot timpul pe teren, pe șantierele deschise de municipalitate, unde urmărește, analizează și comentează modul în care se desfășoară lucrările la obiectivele de investiții. Astăzi, liderul liberal s-a aflat pe șoseaua de centură unde muncitorii, din nu se știe ce motive, au decopertat asfaltul pe care îl turnaseră cu câteva zile înainte.

 

„Amestecul de folclor și legende nu este întâmplător, căci de n-ar fi nu s-ar povesti! La Târgoviște Împăratul Roșu a îmbrăcat haina Meșterului Manole și astfel ce asfaltează la începutul lunii strică la sfârșitul lunii pentru ca la începutul lunii să o ia de la capăt! Dacă vi se pare că sunteți într-o poveste vă înșelați! Realitatea este crudă și, pe banii târgoviștenilor, ni se spun cele mai teribile povești! Povești în care asfaltarea terminată de pe Calea Ialomiței este reluată, povești în care stadionul Eugen Popescu astăzi are proiect tehnic dar mâine nu mai are, stadion ce a ajuns asemeni stelei eminesciene „Noi o vedem, dar nu e”!

Dragii târgovișteni, astea sunt poveștile marca PSD, ce ni se vântură zilnic și, dacă nu ar fi pe banii noștri, parcă ne-ar plăcea să stăm să le ascultăm! Pentru că nu ne mai permitem asemenea contraperformanțe, pe 27 septembrie trebuie să aratăm că se poate și altfel! Veniți la vot alături de noi și vă garantăm că vom scăpa de „sindromul Meșterului Manole”, că tot ce se va construi va fi după un proiect riguros și nu vom mai fi nevoiți să dărâmăm astăzi ce s-a construit ieri doar pentru ca cineva să bifeze încă „o măreață realizare!”, a declarat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

VIDEO

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița a propus spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” 47 de km de drumuri județene

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a depus la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 6 proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea a 47 km de drumuri județene – se precizează într-un comunicat remis către mass-media. Valoarea totală a finanțării solicitate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de aproximativ 211.000.000 lei.

Traseele vor tranzita comunele Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările propuse la finanțare sunt următoarele:

– Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, pe un sector de drum de 4,5 km;

– Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect (7,6 km de drum);

– Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările prevăzute sunt complexe, din cauza porțiunii mari de drum, de 21,6 km, dar și a faptului că investiția presupune și construirea unui pod nou, cu o lungime de 70 metri, și a unui drum nou, care să ocolească satul Glod, în lungime de aproximativ 3,5 km;

– Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km din DJ 724, Malu cu Flori – Pucheni;

– Reabilitarea și modernizarea a 4 km din DJ 716, Priboiu – Glodeni;

– Reabilitarea a 2,1 km din DJ 712A, Runcu – Râu Alb.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT