Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Dâmbovița și Târgovişte au nevoie de Corneliu Ștefan și Daniel Cristian Stan

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa şi preşedinta femeilor social-democrate din Târgovişte, a venit astăzi în conferinţă de presă pentru a prezenta un punct de vedere vizavi de modul în care a receptat reacţia cetăţenilor din toate colţurile judeţului, răspunsul oamenilor la mesajele electorale lansate de reprezentanţii PSD, felul cum au fost primiţi şi priviţi candidaţii Partidului Social Democrat la alegerile locale din 27 septembrie.

Comportamentul social, interacţiunea cu cetăţeanul, consideră Carmen Holban, reprezintă indicatorii supremi ai campaniei electorale. Niciun sondaj de opinie nu poate cuprinde şi analiza reacţia cetăţenilor, simpatia, modul în care ei te privesc şi te ascultă, dorinţele lor, păsurile, îndemnurile încurajatoare. Şi în Dâmboviţa, în municipiul Târgovişte, oamenii au încredere în PSD, în candidaţii acestui partid, în specialiştii social-democraţi, singurii care pot restabili ordinea socială şi economică, singurii care pot îndrepta tot ceea ce a stricat în această perioadă guvernarea liberală.

„Așa cum începi treaba la fel o și finalizezi, iar noi, reprezentanţii Partidul Social Democrat, am început bine în acest județ. Am fost prezentă în multe dintre localități alături de colegii mei și am stat de vorbă cu cetățenii. Pot spune că dâmbovițenii privesc cu foarte mare responsabilitate și maturitate ceea ce se întâmplă astăzi în România. Sunt îngrijorați de aceste bâlbâieli pe care Guvernul actual le face. Sunt îngrijorați de începerea anului școlar, de modul în care s-a gestionat creșterea pensiilor, de ceea ce se întâmplă cu economia, de modul în care rata șomajului o ia la galop, de modul în care s-a gestionat această pandemie. Pentru toate aceste probleme, guvernarea liberală nu a avut și nu are soluții. Acesta este un motiv pentru care cetățenii ne privesc astfel când le batem la ușă. Ne roagă să găsim soluții, ne roagă să le rezolvăm problemele”, a precizat parlamentara.

Carmen Holban consideră că judeţul Dâmboviţa și municipiul Târgovişte pot avansa din punct de vedere social, economic, cultural, educaţional numai avându-i la conducere pe Corneliu Ştefan – preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi pe Cristian Daniel Stan – primar al municipiului Târgovişte. Doi oameni pe care nu îi recomandă doar apartenenţa la PSD, ci tinereţea, onoarea, forţa de muncă, capabilitate de a porni şi duce la capăt proiecte pentru judeţ, pentru municipiul Târgovişte, stilul de comunicare şi colaborare.

„Deputatul Corneliu Ștefan este un tânăr dinamic, ambițios. A pornit în partid ca membru în Organizația de Tineret, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean, unde a învățat administrație. Din 2016 este parlamentar PSD. A participat la toate deciziile pe care le-am luat în Parlament, în cadrul programului de guvernare pentru binele românilor. Este un candidat care a venit în fața dâmbovițenilor cu un program de dezvoltare a județului împărțit pe 10 axe. Corneliu Ștefan dorește să miște lucrurile. Dintre toate aceste axe menite să dezvolte judeţul, vreau să o scot în evidenţă pe cea care se referă la domeniul sănătății.

Actualii guvernați au uitat că sănătatea este primordială, că fondurile pentru acest domeniu trebuie gândite, alocate cum trebuie. Primul pas pe care trebuie să-l facem pentru oameni este să le asigurăm sănătatea. De aceea, Corneliu Ștefan s-a gândit că este cazul să reabiliteze Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgoviște, să reabiliteze Sanatoriul TBC de la Moroeni, să construiască un nou sediu pentru Serviciul Județean de Ambulanță, să construiască un centru medical în orașul Fieni, să construiască dispensare. Trebuie să avem în fiecare localitate câte un dispensar modern.

Reacția oamenilor este, pentru mine, cel mai bun sondaj de opinie. Mergând în teritoriu m-am convins care este situația reală la momentul de față. Am încredere că vom câștiga, am încredere că toți candidații noștri vor avea succes.

Cartea de vizită a primarului Cristian Daniel Stan este una stufoasă, plină de realizări, o carte de vizită în care este înscris tot ceea ce a făcut bun până acum în municipiu. În fiecare cartier s-au materializat proiecte necesare, utile comunităţii. Am văzut că locurile de joacă pentru copii arată altfel, că străzile sunt asfaltate, că școlile şi grădinițele au o nouă față. Am văzut că până și rondurile de flori dau o prestanţă municipiului Târgoviște. Mă bucur că Cinematograful Independența, pe care îl știu de când eram în liceu, va fi reabilitat și vom putea, din nou, să vizionăm aici filme. Sunt foarte multe lucruri bine făcute și mai sunt foarte multe de spus. Îi rog pe târgovișteni să se plimbe prin orașul lor și să vadă noua față a municipiului. Să vadă cum arată schimbarea, modernitatea, implicarea, munca unui edil.

Cristian Stan nu putea face toate aceste lucruri singur, le-a făcut alături de consilierii locali, le-a făcut împreună cu viceprimarii. Lista de consilieri pe care o are acum este una puternică, cu oameni destoinici, serioşi, devotaţi urbei, cu care va face bine în continuare pentru târgovișteni. Mai fac o remarcă despre Corneliu Ștefan, candidat pentru președinția Consiliului Județean, și Cristian Stan, candidat pentru Primăria Târgoviște. Faptul că pe listele lor de consilieri se află femei, spun asta în calitate de președinte al Organizației Municipale de Femei a PSD, m-a bucurat. Pe liste să găsesc multe dintre colegele mele. Doamnele pot, doamnele au fost întotdeauna determinate şi serioase”, a declarat deputata Carmen Holban.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod mandatar financiar 21200019

ALEGERI

Dacian Cioloș, mesaj către dâmbovițeni înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Dacian Cioloș este propunerea USR PLUS pentru funcția de premier al României după alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020. În prezent, este deputat în Parlamentul European. În mesajul său către dâmbovițeni, Dacian Cioloș a punctat că România are nevoie, înainte de a vorbi de programe și proiecte, de o schimbare de mentalitate, iar punctul de plecare trebuie să fie eliminarea hoției.

„Mesajul nostru de campanie și care sintetizează fundația programului de guvernare al Alianței USR PLUS este „O Românie fără hoție”, oricât de mult s-ar simți afectați unii politicieni. Este o realitate de la care trebuie să pornim, dacă vrem să construim o Românie prosperă. Oamenii cinstiți și competenți nu au de ce să se simtă nici defăimați, nici afectați, nici lipsiți de drepturi, pentru că, trebuie să recunoaștem, România are nevoie de o schimbare și cred că cel mai bun semnal că România are nevoie de o schimbare este ceea ce s-a întâmplat în Dâmbovița, unde politicieni s-au plâns că se simt afectați de acest mesaj.

Hoția ca atitudine trebuie să o afirmăm și lipsa hoției trebuie să fie momentul de început al unei schimbări în România, pe care noi vrem să o aducem. Aceasta este singura modalitate de a începe să investim cu adevărat eficient în sănătate, în educație, în economie. Doar după ce eliminăm hoţia ca atitudine și risipă, abia atunci putem vorbi despre investiții eficiente din banii noștri, ai contribuabililor.

Cei 30 de ani de hoție și nepăsare se văd astăzi în sănătate, în educație, în administrația publică, în lipsa încrederii cetățenilor în stat și în capacitatea acestuia de a le rezolva problemele și, iată, se văd inclusiv în reacțiile unora, care se simt defăimaţi atunci când vorbim despre o Românie fără hoție. Eu am învățat de la bunicii mei că este de bun simț să nu furi, că atunci când trăiești într-o comunitate unde vrei să te dezvolți și să prosperi nu poți face asta furând de la altul. Dar, la noi se fură de la tezele de doctorat până la ultimul colț de stradă și unor oameni li se pare că este firesc așa pentru că cei care ne conduc asta fac.

O Românie fără hoție nu este doar un slogan USR PLUS de dragul de a atrage voturi, ci un angajament pe care-l facem, angajamentul de bază că vom începe să construim eliminând hoția, corupția, incompetența și impostura. Altfel, degeaba investim bani, pentru că îi băgăm în găuri negre. Dacă banii contribuabililor sunt gestionați de oameni cărora li se pare firesc să fure, nu ne putem dezvolta ca țară.

Avem nevoie, înainte de a vorbi de programe concrete, de o schimbare de mentalitate. Legi schimbate am tot avut și avem în multe domenii legi bune, dar care, aplicate de oameni care se simt afectați atunci când vrei o țară fără hoție, nu funcționează. Suntem în situația de astăzi – criza Covid nu a făcut decât să acutizeze probleme pe care avem în societate – din cauza mentalităților. Avem nevoie de o schimbare a modului de abordare. Asta vă propune USR PLUS în programul de guvernare și în felul în care vrem să guvernăm. Schimbarea aceasta a început la europarlamentare. Avem o echipă USR PLUS foarte activă în Parlamentul European și care a crescut gradul de recunoaștere a prezenței a României.

La alegerile locale, schimbarea a continuat. Vedem oameni noi la primăriile din București, din Timișoara, din Brașov, din Alba Iulia, din Bacău, din alte zone, inclusiv în Dâmbovița, la Brăneşti. Oamenii aceștia vin cu o schimbare de atitudine în felul în care înțeleg să-și asume responsabilitatea mandatului pe care l-au primit. Aceștia sunt oamenii pe care îi propunem și pentru Parlamentul României. Sunt oameni care pleacă de la fără hoție pentru că așa putem construi ceea ce ne propunem. Venim în fața alegătorilor cu 40 de angajamente cu care vrem să intrăm la guvernare. Dincolo de programul de guvernare pe 20 de capitole, unde explicăm ce intenționăm să facem în fiecare domeniu, am decis să ne asumăm și 40 de angajamente clare, concrete, precise”, este mesajul lui Dacian Cioloș către dâmbovițeni, înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

ALEGERI

Sondaj: PRO România obține 8% din voturi, iar Victor Ponta a fost nominalizat drept cel mai bun premier

Publicat

pe

PRO România este creditat cu un scor mediu de 8% la alegerile parlamentare din 6 decembrie – a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, prim-vicepreședintele Adrian Țuțuianu, care a dat citire rezultatelor unui sondaj de opinie telefonic, realizat în perioada 20-25 noiembrie.

„Am văzut că există o preocupare a multora din lumea politica, și de stânga, și de dreapta, legată de PRO România și mesajul că este la limita intrării în Parlament, total neadevărat. PRO România va fi partid politic parlamentar. Evident, acest lucru îi deranjează pe cei din PSD, care au interes să preia o parte din electoratul PRO România, dar îi deranjează și pe liberali, pentru că se complică situația din Parlament, unde vor fi șase partide”, a spus Adrian Țuțuianu – candidat PRO România Dâmboviţa pentru un mandat de deputat.

Potrivit sondajului realizat la solicitarea PRO România, la capitolul notorietate și încredere, Victor Ponta ocupă locul doi, după Klaus Iohannis, iar pe trei îl regăsim pe premierul Ludovic Orban. Urmează Dan Barna – la încredere și Marcel Ciolacu – la notorietate. De asemenea, cei intervievați au răspuns că Victor Ponta a fost un prim-ministru mai bun decât Ludovic Orban. Totodată, românii l-au nominalizat tot pe Victor Ponta ca cel mai bun viitor premier. Urmează, aproape la egalitate, dar cu 10 procente sub Ponta, Ludovic Orban și Dacian Cioloș. Pe locul patru îl regăsim pe Traian Băsescu, iar pe cinci se află Marcel Ciolacu.

Cât privește participarea la vot, cei mai mulți au spus că intenționează să-și exercite acest drept duminică: foarte interesați – 31,2%; destul de interesați – 29%; puțin interesați – 13,5% și foarte puțin sau deloc interesați – 25%.

La întrebarea cu cine veți vota, 31,3% dintre cei contactați telefonic au răspuns PNL; 22% – PSD, 17% – USR PLUS; 9,3% – PRO România; 5,4% – UDMR; 4,8% – PMP; 5,4% – alții.

Material realizat de SC Incomod Media SRL,  la comanda PRO România Dâmboviţa.  Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!