Connect with us

ALEGERI

Comunicat PSD Dâmbovița: Liberalii mint pentru voturi

Publicat

pe

Cu sănătatea copiilor nu te joci, iar oamenii care au o minimă decență nu mint când este în joc soarta celor mici.

Din păcate pentru dâmbovițeni, în ultimele zile, asistăm la un val de minciuni din partea candidatului PNL Dâmboviţa la președinția Consiliului Judeţean.

În încercarea de a acoperi dezastrul produs de Guvernul Orban în ceea ce privește debutul noului an școlar, reprezentatul PNL a ieșit ieri și a anunțat că, în județul nostru, au ajuns 415.000 de măști pentru copii. Doar că totul este o minciună sfruntată!

Pentru o comunicare mai rapidă, la nivelul directorilor de școli, s-a creat un grup de comunicare prin intermediul unei aplicații telefonice. Discuțiile din acest grup nu doar că arată că nu au ajuns în județ măștile pentru cei mici, ne arată că inspectorul școlar general a mințit, tocmai el fiind îngrijorat de lipsa măștilor. Mai mult decât atât, sunt directori de școli care abia acum au putut organiza licitații pentru achiziționarea de măști, sunt directori care au câteva sute de măști, număr insuficient pentru toți copiii.

Prin minciunile sale, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmbovița pune în dificultate directorii de școli, părinții așteptând de la aceștia măștile promise.

Prin minciunile sale, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmboviţa ar fi putut crea așteptări din partea părinților. Doar că aceștia știu. Dâmboviţenii s-au lămurit. Părinții știu că au în fața lor un om care nu le reprezintă interesele, au aflat acum că ei și copiii lor au fost transformați de PNL Dâmboviţa în masă de manevră electorală.

Liberalii dâmbovițeni demonstrează că sunt doar o extensie a Guvernului LuCovid, a guvernului care a refuzat dublarea alocațiilor și a refuzat majorarea pensiilor.
Grija lor pentru sănătatea copiilor noștri este inexistentă. Mint pentru voturi și pun interesele politice mai presus de sănătatea copiilor!

PSD Dâmbovița

Material comandat de PSD Dâmbovița. Cod mandatar financiar: 21200019

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT