Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița donează Inspectoratului Școlar 10.000 de măști

Publicat

pe

PSD Dâmboviţa răspunde bulibăşelii actualilor guvernanţi, respectiv Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care par ameţiţi de situaţia creată şi nu ştiu cum să gestioneze criza, donând 10.000 de măşti de protecţie pentru ca mai-marii peste învățământul din județ să le distribuie în şcoli, eventual copiilor ai căror părinţi nu o să aibă bani să procure respectivele obiecte de uz personal indispensabile în vremurile de pandemie pe care le trăim.

Radu Popa – vicepreşedinte PSD Dâmboviţa l-a luat şi azi la ţintă pe inspectorul şcolar general Ion Sorin care, acum, când şcoala se află la grea cumpănă, candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Liderul social-democrat îl critică dur pe şeful peste învăţământul dâmboviţean care este zilnic în campanie electorală, „umblând după voturi şi iluzii”, iar începutul de an şcolar l-a găsit fără nicio soluţie la pericolul epidemiei de COVID în şcoli.

„Mai sunt doar 4 zile până la începutul anului şcolar, iar temerile legate de pandemie cresc și în rândul elevilor şi părinţilor, dar şi printre profesori. Cei mici ar fi trebuit să fie instruiţi din timp de părinţi să respecte regulile de igienă, dar nici părinții nu au primit niciun sfat de la Inspectoratul Școlar. Responsabilul cu educația dâmbovițeană e în campanie, zilnic, de la 9 la 18. Pe acest fond de inconștientă nepăsare, ONG-urile şi sindicatele din educaţie atrag atenţia că şcolile pot deveni foarte uşor focare de infecţie.

Ca o dovadă de responsabilitate, PSD oferă inspectorului șef, Sorin Ion, cu titlu gratuit, un prim lot de 10.000 (zece mii) de măști, pentru ca acesta să le distribui pentru protecția copiilor și a cadrelor didactice din școlile dâmbovițene. Nepăsarea lui Sorin Ion nu poate fi transformată în fapt-divers.

Iar dacă pentru unii, siguranța copiilor și a cadrelor didactice este mult mai puțin importantă decât organizarea alegerilor, pentru noi este prioritară. De aceea, PSD Dâmboviţa face un apel la responsabilitate și tragem un semnal de alarmă: Nu vă jucaţi cu sănătatea copiilor, domnule Sorin Ion”, a fost declaraţia dată astăzi presei de vicepreşedintele Radu Popa, aflat lângă baxul cu cele 10.000 de măşti pe care PSD le oferă Inspectoratului Şcolar.

Reprezentanţii partidului le-ar fi dus singuri în şcoli, dar nu vor ca gestul umanitar, firesc, să fie interpretat, acum, drept mită electorală. Aş că le cedează mai marilor peste educaţia dâmboviţeană gratis pentru a le distribui ei în şcoli. Urgent!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!