Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița donează Inspectoratului Școlar 10.000 de măști

Publicat

pe

PSD Dâmboviţa răspunde bulibăşelii actualilor guvernanţi, respectiv Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care par ameţiţi de situaţia creată şi nu ştiu cum să gestioneze criza, donând 10.000 de măşti de protecţie pentru ca mai-marii peste învățământul din județ să le distribuie în şcoli, eventual copiilor ai căror părinţi nu o să aibă bani să procure respectivele obiecte de uz personal indispensabile în vremurile de pandemie pe care le trăim.

Radu Popa – vicepreşedinte PSD Dâmboviţa l-a luat şi azi la ţintă pe inspectorul şcolar general Ion Sorin care, acum, când şcoala se află la grea cumpănă, candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Liderul social-democrat îl critică dur pe şeful peste învăţământul dâmboviţean care este zilnic în campanie electorală, „umblând după voturi şi iluzii”, iar începutul de an şcolar l-a găsit fără nicio soluţie la pericolul epidemiei de COVID în şcoli.

„Mai sunt doar 4 zile până la începutul anului şcolar, iar temerile legate de pandemie cresc și în rândul elevilor şi părinţilor, dar şi printre profesori. Cei mici ar fi trebuit să fie instruiţi din timp de părinţi să respecte regulile de igienă, dar nici părinții nu au primit niciun sfat de la Inspectoratul Școlar. Responsabilul cu educația dâmbovițeană e în campanie, zilnic, de la 9 la 18. Pe acest fond de inconștientă nepăsare, ONG-urile şi sindicatele din educaţie atrag atenţia că şcolile pot deveni foarte uşor focare de infecţie.

Ca o dovadă de responsabilitate, PSD oferă inspectorului șef, Sorin Ion, cu titlu gratuit, un prim lot de 10.000 (zece mii) de măști, pentru ca acesta să le distribui pentru protecția copiilor și a cadrelor didactice din școlile dâmbovițene. Nepăsarea lui Sorin Ion nu poate fi transformată în fapt-divers.

Iar dacă pentru unii, siguranța copiilor și a cadrelor didactice este mult mai puțin importantă decât organizarea alegerilor, pentru noi este prioritară. De aceea, PSD Dâmboviţa face un apel la responsabilitate și tragem un semnal de alarmă: Nu vă jucaţi cu sănătatea copiilor, domnule Sorin Ion”, a fost declaraţia dată astăzi presei de vicepreşedintele Radu Popa, aflat lângă baxul cu cele 10.000 de măşti pe care PSD le oferă Inspectoratului Şcolar.

Reprezentanţii partidului le-ar fi dus singuri în şcoli, dar nu vor ca gestul umanitar, firesc, să fie interpretat, acum, drept mită electorală. Aş că le cedează mai marilor peste educaţia dâmboviţeană gratis pentru a le distribui ei în şcoli. Urgent!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Unde și când va avea loc Gala „Topul firmelor din Dâmbovița” 2021

Publicat

pe

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Dâmbovița va organiza, joi – 16 decembrie 2021, cea de-a 28-a ediție a Galei „Topul firmelor din Dâmbovița”.

Evenimentul, în cadrul căruia vor fi premiați agenții economici cu rezultate deosebite pe parcursul acestui an, va avea loc la BROTĂCEI PARK & EVENTS (Aleea Coconilor, Târgoviște), după următorul program:

18:30 – 19:00 – Primirea invitaților
19:00 – 19:30 – Deschiderea evenimentului
19:30 – 20:30 – Gala de premiere
20:30 – 21:30 – Sesiune networking (pregătiți cărțile de vizită).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Filmul evadării deținutului de la Penitenciarul Găești

Publicat

pe

de

Deținutul care a evadat, joi – 25 noiembrie 2021, când se afla la un punct de lucru din orașul Găești ar fi putut să solicite eliberarea condiționată în luna decembrie – scrie Cronica de Găești. Acum, va primi o pedeapsă suplimentară. Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

Marian Popa, 43 de ani, este căutat în continuare. Până acum, autoritățile au verificat peste 20 de piste. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi false.

În urmă cu 5 zile, imediat după pauza de masă, de la ora 12:00, deținutul a spus că merge la toaletă. După aproximativ o jumătate de oră, superiorii au realizat că nu s-a întors la treabă și au început să-l caute.

„Când au constatat că a dispărut, au alertat autoritățile. Condamnatul și-a abandonat hainele de lucru și bocancii în curtea firmei unde lucra, a sărit gardul și se pare că a fugit spre câmpul Ioneștiului, ocolind zonele locuite și, implicit, camerele de luat vederi. Bărbatul are experiență a în supraviețui în condiții grele, fiind mai mulți ani cioban. Nu este exclus să se fi refugiat într-o zonă fără tehnologie sau să fi primit ajutor.

Povestea cum că ar fi avut o rudă rănită într-un accident este o pură ficțiune, pe care Popa Marian le-o povestea colegilor. Nici cu familia din Scheiu nu ar fi ținut legătura, pentru că nu avea cu aceasta o relație bună”, relatează Cronica de Găești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT