Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Tiberiu Lixandru, candidat PNL: Vreau să pun Aninoasa pe drumul dezvoltării durabile

Publicat

pe

Campania electorală din comuna Aninoasa este una deosebit de interesantă, construită profesionist şi merită urmărită cu maximă atenţe, mai ales că reprezentantul PNL, Tiberiu Lixandru, vrea să coboare de pe soclu dinastia primarului Constantin Maricescu. Acesta nu mai candidează, din cauza unei condamnări penale, dar a scos în faţă un tânăr despre care oamenii spun că-l manevrează.

Tocmai de aceea s-au coagulat două tabere puternice, iar liberalul Tiberiu Lixandru, unul dintre combatanţii cu şanse reale de a câştiga fotoliul de primar al Aninoasei, luptă cu argumente şi idei viabile pentru a le arăta concetăţenilor săi că este nevoie de o schimbare în administraţia locală şi că el este cel care poate aduce un suflu nou.

“Schimbarea comunei Aninoasa se va face începând cu data de 27 septembrie. Suntem 100% hotărâți să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor!

Îmi doresc să pun comuna pe un drum al dezvoltării durabile, un obiectiv pe care îl voi realiza alături de echipa mea de consilieri locali. Suntem determinați să schimbăm paradigma consilierului actual.

Dintr-o mașină de vot a primarului, consilierul trebuie să devină o persoană care să inițieze proiecte și, bineînțeles, să fie vocea cetățenilor”, a spus Tiberiu Lixandru.

Echipa de consilieri PNL pentru Aninoasa este una puternică și capabilă să se implice eficient, transparent pentru rezolvarea tuturor treburilor comunităţii:

Lixandru Tiberiu

Șuțu Iulian-Ciprian

Oprea Gheorghe-Ciprian

Moraru Ileana-Corina

Dorobanțu Cezar

Niculae Florentin-Tiberiu

Sima Alin-Constantin

Jeculescu Georgiana

Cioinea Antonio-Liviu

Matei Mariana

Cigăran Teodora-Minerva

Onofrei Elena-Simona

Mihalcea Robert Constantin

Mircea Mihaela Raluca

Ion Marius Lucian

Stoicescu Iuliana Bianca

Jianu Adrian Marius

Calotă Ciprian Florin

Andrei Valentin Cosmin

 

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!