Connect with us

ALEGERI

Tiberiu Lixandru, candidat PNL: Vreau să pun Aninoasa pe drumul dezvoltării durabile

Publicat

pe

Campania electorală din comuna Aninoasa este una deosebit de interesantă, construită profesionist şi merită urmărită cu maximă atenţe, mai ales că reprezentantul PNL, Tiberiu Lixandru, vrea să coboare de pe soclu dinastia primarului Constantin Maricescu. Acesta nu mai candidează, din cauza unei condamnări penale, dar a scos în faţă un tânăr despre care oamenii spun că-l manevrează.

Tocmai de aceea s-au coagulat două tabere puternice, iar liberalul Tiberiu Lixandru, unul dintre combatanţii cu şanse reale de a câştiga fotoliul de primar al Aninoasei, luptă cu argumente şi idei viabile pentru a le arăta concetăţenilor săi că este nevoie de o schimbare în administraţia locală şi că el este cel care poate aduce un suflu nou.

“Schimbarea comunei Aninoasa se va face începând cu data de 27 septembrie. Suntem 100% hotărâți să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor!

Îmi doresc să pun comuna pe un drum al dezvoltării durabile, un obiectiv pe care îl voi realiza alături de echipa mea de consilieri locali. Suntem determinați să schimbăm paradigma consilierului actual.

Dintr-o mașină de vot a primarului, consilierul trebuie să devină o persoană care să inițieze proiecte și, bineînțeles, să fie vocea cetățenilor”, a spus Tiberiu Lixandru.

Echipa de consilieri PNL pentru Aninoasa este una puternică și capabilă să se implice eficient, transparent pentru rezolvarea tuturor treburilor comunităţii:

Lixandru Tiberiu

Șuțu Iulian-Ciprian

Oprea Gheorghe-Ciprian

Moraru Ileana-Corina

Dorobanțu Cezar

Niculae Florentin-Tiberiu

Sima Alin-Constantin

Jeculescu Georgiana

Cioinea Antonio-Liviu

Matei Mariana

Cigăran Teodora-Minerva

Onofrei Elena-Simona

Mihalcea Robert Constantin

Mircea Mihaela Raluca

Ion Marius Lucian

Stoicescu Iuliana Bianca

Jianu Adrian Marius

Calotă Ciprian Florin

Andrei Valentin Cosmin

 

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT