Connect with us

ACTUALITATE

Idei năstrușnice de candidat la Primăria Moreni

Publicat

pe

Campanie electorală înverşunată la Moreni. Actualul primar, Constantin Dinu, reprezentant al PSD, are de înfruntat în această competiţie o droaie de tineri entuziaşti care confundă totuşi bătălia electorală cu confruntările pe arenele sportive.

Sunt aşa de încântaţi de propria lor valoare, de ceea ce fac, de faptul că au apărut pe un afiş alături de un slogan scris cu litere de-o şchioapă, încât nici nu mai sunt atenţi la ceea ce spun în spaţiul public, amestecând administraţia, treburile obştei, cu munca de plăcere în propria grădină cu flori sau cu antrenamentul la sală.

Despre actualul edil Constantin Dinu, poţi spune orice, doar trăim în democraţie, dar că nu ştie administraţie, cum trebuie condus şi diriguit un municipiu, care sunt resorturile care trebuie ţinute în permanenţă în funcţiune, nu este cazul. Şi mai este ceva, primarul Dinu are decenţă şi ştie să facă campanie electorală politicos, fără să-şi lovească sub centură competitorii. Nici măcar pe reţelele de socializare, unde este foarte uşor să-ți arăţi muşchii, să-ţi dai în petic, nu prea se înfige actualul primar. Îi lasă pe alţii să se desfăşoare, chiar dacă, nu de puţine ori, se fac de râs prin enunţuri, sintagme şi cunoştinţe, prin ideile năstruşnice pe care le avansează.

Constantin Dinu vede, râde, le mai dă un sfat şi, de cele mai multe ori, tace. Nu poţi să te pui cu viforul tinereţii care consideră că se poate orice, uitând că în ţara asta mai exisă legi, obligaţii, norme.

Un tânăr candidat, nu îi dăm numele şi nici partidul pe care îl reprezintă, se înfoaie şi lansează tot soiul de soluţii, de formule de lucru năstruşnice, dacă va ajunge primar. Parcă sunt desprinse din cărţile cu glume bune sau, cum zicea un confrate, din schiţele lui Caragiale.

Să râzi, să plângi, să le faci pe amândouă! Oricum te cruceşti când citeşti! Spune candidul candidat că el va construi o rampă de gunoi publică care poate fi folosită gratuit de cetăţenii care aruncă moloz şi că are de gând să crească valoarea amenzilor, ba chiar să le transforme rapid în ore de lucru în folosul comunităţii! Zice că umblă la legislaţie! Mă laşi! De unde le-o fi scos? Bănuiesc că pe la partidul care îl susţine nu i s-a spus să iasă în faţă cu asemenea modele de incapacitate administrativă. Le urmărim în continuare evoluţia. Mai avem trei săptămâni de festival!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT