Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

13 septembrie – Ziua Pompierilor din România

Publicat

pe

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmboviţa a organizat vineri, 11 septembrie 2020, la sediul instituției, activităţi dedicate sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, ținând cont de regulile de distanțare socială și măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus.

„Ceremonialul militar dedicat Zilei Pompierilor din România, a debutat cu intonarea Imnului Național, urmat de citirea Mesajului Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania;

Următorul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, a cadrelor militare (9 subofițeri) care s-au evidențiat în activitatea desfășurată.
Ultimul și poate cel mai emoționant moment a fost festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: maistru militar principal STAN Marius din cadrul Serviciului Logistic, plutonier adjutant șef VIȘAN Aurel de la Garda de intervenție Răcari și plutonier adjutant șef BRATU Vasile Adrian de la Detașamentul de Pompieri Pucioasa.

Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului șef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare. De asemenea, întregul colectiv al inspectoratului le urează noilor pensionari multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi, alături de tradiționalul ”Pensie lungă!”

La ceas aniversar, tuturor pompierilor români, militari și civili, le urăm multă sănătate, putere de muncă și numai împliniri atât în plan profesional, cât și personal”, se arată într-un comunicat remis de ISU Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. L-au votat masiv pe primarul… mort de două săptămâni!

Publicat

pe

Suntem o țară unde campaniile electorale, alegerea celor care să ne reprezinte, care să ne decidă viitorul sunt încă tratate în bășcălie, sunt considerate de marea majoritate a fi competiții și atât. Concursuri de tipul care este mai tare în scos la vot poporul. Totul se desfășoară nu după conștiință, cultură politică, interes democratic, aplecare asupra treburilor țării. Se merge la calcul exact sau la exaltare supremă. Vezi cazurile candidaților care au ajuns primari din dorința oarbă, iologică și neproductivă a unor categorii de mase de a pune cu orice preț la conducere pe cineva chiar dacă este o mătăluță sau care abia ieri-alaltăieri s-a dat jos din avionul de Paris, unde a trăit liniștit bine mersi.

Dar ceea ce a întrecut orice măsură, dovedind încă o dată că alegerile sunt tratate de o bună parte a electoratului ca pe un joc, ca pe o rutină banală, nu ca pe un act al conștiinței și interesului comun suprem, cum am mai spus-o, s-a întâmplat într-o localitate din județul Olt. La Deveselu. Comună cunoscută și prin celebrul scut antirachetă. Unul dintre candidații pentru funcția de primar în această localitate a murit un timpul campaniei electorale. A făcut omul infarct. Destinul. Cetățenii comunei, probabil impresionați de această tragedie, mai ales că era edilul în funcție și principalul lor favorit, în ziua alegerilor l-au votat pe decedat! Și nu așa, oricum. A fost un vot masiv! Concluzia: atât înțelege uneori electoratul din aceste jocuri politice, din necesitatea de a fi responsabil. Acum, conform legii, fiindcă au fost sentimentali, la Deveselu vor trebui organizate din nou alegeri. Așa se întâmplă când nu îți pasă și vrei să te conducă și un mort…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!