Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Lider ALDE Dâmboviţa: 14 septembrie 2020, o zi tristă pentru învățământul românesc!

Publicat

pe

Ionel Pete, liderul ALDE Dâmboviţa, tată a doi copii şi învăţător ca profesie de bază, spune că 14 septembrie 2020 va rămâne în istorie drept o zi tristă pentru învăţământul românesc.

„Dincolo de măștile sub care copiii noștri își vor ascunde zâmbetele nevinovate, stă ignoranța și iresponsabilitatea guvernanților.

14 septembrie vine, anul acesta, cu măsuri speciale de securitate sanitară pentru prevenirea extinderii epidemiei de Covid 19, mai mult pe hârtie.

– Nu sunt măști suficiente, nu sunt dezinfectante, nu sunt testați profesorii!

Carte vor face cei privilegiați de soartă, în condițiile în care ministerul Educației nu a putut pregăti în atâtea luni de zile acest nou an școlar:

– Zeci de mii de copii nu vor primi tablete pentru că, precum zicea ministrul Câțu, durează până se fabrică;

– Mii de școli nu au fost conectate la rețeaua de internet;

– Nu s-au tipărit manuale de Română pentru clasa a VIII-a, iar cele de Matematică sunt pe jumătate disponibile. A se avea în vedere că circa 150.000 de copii vor da Examen de Capacitate la aceste materii.

Trist, dar ăsta este bilanțul managementului la vârf în materie de Educație!
Ne facem că facem, iar prejudiciul îl suportă copiii noștri!

Dacă tot s-a dorit începerea anului școlar la 14 septembrie, nu era normal să se și ocupe Ministerul de resort de pregătirea lui? Şi nu era normal ca Ministerul Sănătății să se preocupe de prevenirea reală a răspândirii virusului prin generalizarea testării în toate unitățile de învățământ?”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Dincolo de toate aceste probleme, liderul ALDE Dâmboviţa ne îndeamnă pe toţi, copii, părinţi, bunici şi cadre didactice, să încercăm să ne bucurăm, totuşi, de începutul unui nou an şcolar.

„Dragi copii, vă doresc multă sănătate și mult succes în procesul instructiv – educativ! De asemenea, vă doresc să petreceți cât mai mult timp la școală și să profitați de fiecare moment trăit alături de colegi și profesori! Vă doresc să fiți optimisti, dar și responsabili, astfel încât să deveniți exemple demne de urmat și pentru adulți! Să fiți sănătoși și atenți”!

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    septembrie 14, 2020 at 11:44 am

    🙂 stai să vezi 27 septembrie…! 😀 )))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!