Conectați-vă cu noi

ALEGERI

PRO România îşi ia angajamentul să aducă civilizaţia pe fiecare stradă din Târgovişte

Publicat

pe

Lupta electorală se duce dur la Târgovişte. Candidatul PRO România, Cosmin Bozieru, a decis să prezinte pe pagina sa de Facebook, începând de astăzi, faţa nevăzută a oraşului, acele zone care nu apar niciodată în clipurile electorale. Vorbim despre cartierele unde nu există reţele de apă potabilă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, cartierele unde străzile sunt încă neasfaltate.

„PRO România își ia angajamentul pentru a aduce civilizația pe fiecare stradă. Este inacceptabil și rușinos în același timp, ca, în Târgoviște, în anul 2020, să existe cartiere întregi unde oamenii trăiesc la fel ca în Evul Mediu: fără energie electrică, fără apă, fără gaze naturale, fără asfalt, fără iluminat public”.

Material realizat la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200010

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Măsurile propuse de PNL pentru digitalizarea României

Publicat

pe

de

🟡 Aplicarea principiului „Digital first”, după care administrațiile publice de la toate nivelurile vor fi obligate să-și proiecteze politicile și strategiile;

🟡 Nouă arhitectură digitală bazată pe identificarea electronică, interoperabilitatea, platforma unică de acces la serviciile publice online și infrastructura de tip cloud;

🟡 Utilizarea extinsă a semnăturii electronice în administrația publică;

🟡 Punct de contact unic electronic pentru cetățeni și companii prin refacerea PCUe și integrarea acestuia cu sistemul național de plăți ghiseul.ro;

🟡 Servicii publice electronice disponibile și accesibile transfrontalier pe baza nodului european eIDAS;

🟡 Migrarea serviciilor publice în cloud guvernamental;

🟡 Dezvoltarea de sisteme de tip Open Data care vor permite un acces structurat al sectorului privat la patrimoniul de date publice;

🟡 Refacerea sistemelor informatice implicate în „evenimentele de viață” ale cetățenilor și firmelor;

🟡 Investiții în cresterea capacității de a gestiona riscurile cibernetice.

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200025

Citește în continuare

ALEGERI

Dragoș Popescu, candidatul nr. 1 al USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat, mesaj către alegători

Publicat

pe

Dragoș Popescu, 44 de ani, de profesie inginer geolog, deschide lista de candidați a Alianței USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat. Este dâmbovițean, îndeplinește funcția de secretar general al Organizației PLUS Dâmboviţa și a intrat în politică în 2019.

„Am fost împins în această direcție de constatarea faptului că destinul fiecăruia dintre noi este controlat de aceiași oameni politici care ne conduc, prin alternanță, de 30 de ani. Candidatura la funcția de senator a rezultat din convingerea că, doar printr-o implicare totală a fiecărui dintre noi, putem realiza o schimbare adevărată a clasei politice”.

Dragoș Popescu explică pentru alegători cum vede o Românie fără hoție și îi îndeamnă să nu mai stea de-o parte, ci să se implice. În caz contrar, nimic nu se va schimba în țară.

„Ce înseamnă pentru mine o Românie fără hoție? Nu este, evident, doar un slogan. Este un deziderat al majorității cetățenilor din această țară, doar că pentru unii dintre ei pare foarte greu de atins. Fiecare dintre noi, cred, ne-am întâlnit cu o formă de hoție. Fie că este vorba despre scoala copiilor noștri, fie că este vorba despre sistemul medical la care trebuie să apelăm sau este vorba despre simplul contact cu administrația publică. Sunt suficienți oameni bine pregătiți în toate domeniile, dar care sunt dați la o parte de sistem, de influența politică sau, pur și simplu, renunță ei.

CITEȘTE ȘI: Oamenii competenți și fără interese ascunse pot face lucruri bune pentru România

În școli, spre exemplu, politizarea a ajuns la un nivel foarte ridicat, prin extinderea controlului și numirea directorilor pe baze aproape exclusiv politice. Inspectoratele Școlare sunt principala sursă de influență politică în sistemul de educație. Noi, USR PLUS, vom depolitiza învățământul preuniversitar prin aducerea deciziilor la nivelul consiliilor de administrație de la nivelul fiecărei școli.

În sistemul medical, vom încuraja competiția între spitale, prin profesionalizarea corpului managerial și punerea siguranței pacientului pe primul plan. Aceste obiecte, ca și celelalte din programul de guvernare al USR PLUS, se pot realiza printr-o bună cheltuire a banului public, prin eliminarea sinecurilor și a nepotismelor din administrație.

Remarc că am reușit să devenim suficient de vizibili și, în Dâmbovița, ceilalți competitori electorali au încercat, prin diverse metode, să ne împiedice să facem o campanie așa cum ne-am dorit, o campanie în siguranță, fără contact fizic cu alegătorii. Am încercat să ne prezentăm prin acele pancarte angajamentele noastre pentru guvernare, dar am fost opriți. Remarc, de asemenea, și că am început să fim copiați în acțiunile de campanie. Au început să folosească și ei o parte din sloganul nostru, au început să folosească pancarte, ne propun semnarea unor înțelegeri privind măsuri pe care noi le susținem prin programul de guvernare. Noi rămânem inventivi și aproape de cetățeni, în siguranță”, este mesajul candidatului USR PLUS Dâmboviţa pentru Senat Dragoș Popescu.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PLUS Dâmbovița – parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!