Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Obiectivele candidatului Tiberiu Lixandru (PNL) pentru dezvoltarea comunei Aninoasa

Publicat

pe

Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, vine în fața alegătorilor cu proiecte punctuale și cu o echipă de consilieri locali tineri, dar foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional, mulți dintre ei oameni care nu au mai făcut politică pănă acum, dar care au hotărât să se implice pentru că își doresc ca Aninoasa să ajungă cu adevărat la nivelul de comună europeană.

“În viața fiecărui om vine un moment când simte că vrea și poate să facă și altceva. Asta am simțit și eu, Tiberiu Lixandru, când am luat decizia de a mă implica în viața localității natale.

A sosit timpul să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor! Haideţi să dăm comuna Aninoasa pe mâini bune! Eu am un singur obiectiv: bunăstarea și dezvoltarea Aninoasei și știu că o comună bogată este o comună cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine.

Așadar, toate proiectele mele sunt subordonate acestui scop suprem. Dacă cineva ar vrea să mă descrie printr-un singur cuvânt, acela ar fi corect. Eu întotdeauna spun ce gândesc și fac ceea ce spun. Ceea ce lipsește comunei Aninoasa este viziunea. O viziune puternică, despre o comună europeană, racordată la lumea civilizată a secolului în care trăim.

Preocupările și statura publică ale primarului comunei Aninoasa trebuie să fie cele ale unui primar european, nu ale unei slugi de pe moșia oligarhului. În centrul viziunii mele despre comună se află cetăţenii”, spune Tiberiu Lixandru – candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa.

OBIECTIVE PROPUSE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI ANINOASA:

✅Reducerea taxelor și impozitelor locale;
✅Asfaltare străzi, dalare șanturi, amenajare vâlcele (cu gabioane sau betonate) în toate satele comunei;
✅Amenajarea de trotuare și piste de biciclete, acolo unde infrastructura permite, pe toată raza comunei;
✅ Realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din satul Viforâta către DN71 – zona Transformator;
✅ Servicii europene de salubrizare în toată comuna. Montare coșuri de gunoi stradale dedicate colectării selective a deșeurilor ;„
✅Realizarea unei infrastructuri rutiere moderne (marcaje rutiere și semne de circulație acolo unde acestea lipsesc, inclusiv limitatoare de viteză) în toate satele comunei;
✅Achiziționarea și amplasarea a unor stații de așteptare de nivel european pentru călători/navetiști;
✅ Realizarea unui sistem modern de monitorizare video, funcțional pentru întreaga comună;
✅Reorganizarea și retehnologizarea SPI și SVSU (servicii de gospodarire comunală și pentru situații de urgență);
✅Modernizarea instituțiilor de învățământ de pe raza comunei;
✅Achiziția de tablete pentru toți școlarii și preșcolarii care învață în școlile și grădinițele de pe raza comunei;
✅Realizarea în fiecare sat, a unei baze de recreere multifuncțională pentru toate categoriile de vârstă;
✅Sprijinirea tuturor dispensarelor din comună;
✅Încheierea unui parteneriat cu un laborator specializat în efectuarea de analizele medicale, în vederea deschiderii unui punct de lucru în comuna ANINOASA pentru a facilita și a ușura accesul cetățenilor la investigații de specialitate;
✅Promovarea turismului ecumenic prin reabilitarea lăcașelor de cult de pe raza comunei;
✅Amenajarea unei zone de agrement pentru pasionatii de off-road și/sau motocross în spatele sălii de sport din cadrul Complexului socio-cultural;
✅ Accesarea de fonduri europene pentru orice tip de investiție ce are ca scop dezvoltarea și modernizarea comunei, având drept reper comuna Peștera (Constanța) și comuna Ciugud (Alba), localități care au realizat peste 50 de investiții cu fonduri europene.
✅Dezvoltarea comunei și asigurarea unor condiții de nivel european sunt elemente ce conduc la atragerea investitorilor pe raza localității.
În acest sens voi încerca crearea unui Parc Industrial pentru atragerea acestora și crearea de noi locuri de muncă (sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri europene, granturi și garanții guvernamentale).

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Şcolile trebuie să fie redeschise. Votează PRO România şi îţi garantăm acest lucru!

Publicat

pe

Mai știe cineva ceva de „România educată”? A falimentat și programul ăsta, sub „înaltul patronaj” al lui Klaus Iohannis, Orban și Anisie. O generație întreagă de copii sacrificată din prostia și ticăloșia acestui guvern.

Școala, așa cum o știm, trebuie să reînceapă imediat, dacă nu vrem să trăim într-o țară de analfabeți funcționali. Mai toate țările europene au redeschis sau au ținut deschise școlile, deși sunt mai grav lovite decât noi de epidemia de COVID-19. România trebuie să facă același lucru.

PRO România propune testarea săptămânală a personalului din școli și redeschiderea cabinetelor medicale din instituțiile de învățământ, în așa fel încât cursurile să se desfășoare în siguranță. Închiderea unei școli se va face doar dacă rata de infectare depășește 10%.

Sunt măsuri simple, ce pot fi și trebuie luate imediat după 6 decembrie. Trebuie să ieșim la vot, cei care vrem redeschiderea școlilor. PRO România garantează acest lucru – este mesajul pe care-l transmite Adrian Ţuţuianu, candidat PRO România Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor.


Material la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200008

Citește în continuare

ALEGERI

Pe 6 decembrie, puteți fi eroii unei generații. Votaţi USR PLUS!

Publicat

pe

de

A fost un an greu. Imprevizibil. Complicat. Schimbări. Restricții. Știm, suntem cu toții obosiți. Știm, siguranța și sănătatea voastră primează. Orice altceva cade în plan secund. Suntem întru totul de acord. Nu facem astfel promisiuni. Ne luăm pur și simplu angajamente.

A fost un an extrem de complicat dar, împreună, putem să ne asigurăm de faptul că următorii 4 vor fi mai buni. Împreună, avem ocazia de a transforma România și de a o reda tuturor oamenilor. Fără privilegii pentru politicieni, fără pensii speciale, fără imunitate, fără lipsă de transparență, fără sinecuri, fără politică în școală sau în spitale. Fără hoție.Aceasta este asumarea noastră. Nu o promisiune, o garanție de la guvernare. Nu singuri ci cu suportul vostru.

Pe 6 decembrie, puteți fi eroii unei generații, punând umărul la reconstrucția clasei politice. Votați USR PLUS în cadrul Alegerilor Parlamentare!

Candidaţii USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:
1. Daniel Blaga
2. Andra Fermuș
3. Dumitru Lupescu
4. Costinel Dumitrache
5. Remus Manea
6. Silviu-Răzvan Necula
7. Anca Dobre
8. Ionuț-Alexandru Chiriță
9. Cătălin Dumitru

Candidații USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:
1. Dragoș Popescu
2. Ionuț Atanasiu
3. Alexandru Munteanu
4. Maria Felea
5. Dănuț-Cornel Ștefan

Material la comanda PLUS Dâmboviţa – parte a Alianţei USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!