Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Obiectivele candidatului Tiberiu Lixandru (PNL) pentru dezvoltarea comunei Aninoasa

Publicat

pe

Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, vine în fața alegătorilor cu proiecte punctuale și cu o echipă de consilieri locali tineri, dar foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional, mulți dintre ei oameni care nu au mai făcut politică pănă acum, dar care au hotărât să se implice pentru că își doresc ca Aninoasa să ajungă cu adevărat la nivelul de comună europeană.

“În viața fiecărui om vine un moment când simte că vrea și poate să facă și altceva. Asta am simțit și eu, Tiberiu Lixandru, când am luat decizia de a mă implica în viața localității natale.

A sosit timpul să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor! Haideţi să dăm comuna Aninoasa pe mâini bune! Eu am un singur obiectiv: bunăstarea și dezvoltarea Aninoasei și știu că o comună bogată este o comună cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine.

Așadar, toate proiectele mele sunt subordonate acestui scop suprem. Dacă cineva ar vrea să mă descrie printr-un singur cuvânt, acela ar fi corect. Eu întotdeauna spun ce gândesc și fac ceea ce spun. Ceea ce lipsește comunei Aninoasa este viziunea. O viziune puternică, despre o comună europeană, racordată la lumea civilizată a secolului în care trăim.

Preocupările și statura publică ale primarului comunei Aninoasa trebuie să fie cele ale unui primar european, nu ale unei slugi de pe moșia oligarhului. În centrul viziunii mele despre comună se află cetăţenii”, spune Tiberiu Lixandru – candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa.

OBIECTIVE PROPUSE PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI ANINOASA:

✅Reducerea taxelor și impozitelor locale;
✅Asfaltare străzi, dalare șanturi, amenajare vâlcele (cu gabioane sau betonate) în toate satele comunei;
✅Amenajarea de trotuare și piste de biciclete, acolo unde infrastructura permite, pe toată raza comunei;
✅ Realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din satul Viforâta către DN71 – zona Transformator;
✅ Servicii europene de salubrizare în toată comuna. Montare coșuri de gunoi stradale dedicate colectării selective a deșeurilor ;„
✅Realizarea unei infrastructuri rutiere moderne (marcaje rutiere și semne de circulație acolo unde acestea lipsesc, inclusiv limitatoare de viteză) în toate satele comunei;
✅Achiziționarea și amplasarea a unor stații de așteptare de nivel european pentru călători/navetiști;
✅ Realizarea unui sistem modern de monitorizare video, funcțional pentru întreaga comună;
✅Reorganizarea și retehnologizarea SPI și SVSU (servicii de gospodarire comunală și pentru situații de urgență);
✅Modernizarea instituțiilor de învățământ de pe raza comunei;
✅Achiziția de tablete pentru toți școlarii și preșcolarii care învață în școlile și grădinițele de pe raza comunei;
✅Realizarea în fiecare sat, a unei baze de recreere multifuncțională pentru toate categoriile de vârstă;
✅Sprijinirea tuturor dispensarelor din comună;
✅Încheierea unui parteneriat cu un laborator specializat în efectuarea de analizele medicale, în vederea deschiderii unui punct de lucru în comuna ANINOASA pentru a facilita și a ușura accesul cetățenilor la investigații de specialitate;
✅Promovarea turismului ecumenic prin reabilitarea lăcașelor de cult de pe raza comunei;
✅Amenajarea unei zone de agrement pentru pasionatii de off-road și/sau motocross în spatele sălii de sport din cadrul Complexului socio-cultural;
✅ Accesarea de fonduri europene pentru orice tip de investiție ce are ca scop dezvoltarea și modernizarea comunei, având drept reper comuna Peștera (Constanța) și comuna Ciugud (Alba), localități care au realizat peste 50 de investiții cu fonduri europene.
✅Dezvoltarea comunei și asigurarea unor condiții de nivel european sunt elemente ce conduc la atragerea investitorilor pe raza localității.
În acest sens voi încerca crearea unui Parc Industrial pentru atragerea acestora și crearea de noi locuri de muncă (sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri europene, granturi și garanții guvernamentale).

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!