Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rotary Club Târgovişte a donat 100.000 de măști pentru 28 de școli

Publicat

pe

Membrii Rotary Club Târgovişte au dovedit, în ultimii ani, că sunt oşteni credincioşi şi dedicaţi comunităţii, că luptă neînfricat pentru cei mai defavorizaţi semeni ai noştri, pentru a-i ajuta pe copiii meritoşi, pe cei care vor să-şi depăşească condiţia socială.

Rotary Club a fost prezent acolo unde a fost nevoie mai mare, în focul evenimentelor. Încă din primăvară, când ţara a fost supusă de acest groaznic coronavirus care ne-a dat peste cap vieţile, obiceiurile, normalitatea, Rotary Club Târgovişte s-a mobilizat pentru a sări în ajutorul instituţiilor medicale din judeţ.

Lupta lor continuă. Astăzi, într-un cadru restrâns, dar cu vizibilitate, Rotary Club Târgovişte, la cârma căruia se află acum, pentru un an, avocatul Ciprian Iacob, a donat unui număr de 28 de instituţii de învăţământ din judeţul Dâmboviţa 100.000 de măşti de protecţie împotriva coronavirusului, care au putut fi achiziţionate şi oferite celor care au nevoie prin grija unui sponsor generos, firma AMMA Print din Bucureşti.

„Spunem noi că această sponsorizare care vine în sprijinul dumneavoastră este una destul de importantă şi, în acelaşi timp, necesară urbei noastre. Am reuşit ca, în aproximativ 2 zile, să găsim beneficiari acelor 100.000 de măşti, ceea ce este un mare semnal pentru comunitatea noastră, întrucât, conform cererilor dumneavoastră şi nevoilor existente, numărul măştilor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii dumneavoastră este unul foarte important. Apreciem curajul şi demnitatea de care daţi dovadă ca profesori, dar mai ales ca manageri ai unităţilor de învăţământ. Ne dăm seama că este un lucru extrem de greu pentru dumneavoastră. De aceea, această campanie de acordare a celor 100.000 de măşti este derulată într-un moment destul de important. Am fost la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ şi am văzut că nu sunt singurele probleme cu care vă confruntaţi. Vrem să vă spunem de la bun început că Rotary Club Târgovişte nu a debutat cu aceste 100.000 de măşti şi nici nu se va opri aici”, a spus Ciprian Iacob.

Preşedintele Rotary Club Târgovişte i-a asigurat pe managerii şcolilor prezenţi în sală, pe reprezentanţii acestor instituţii educaţionale, că asociaţia pe care o coordonează temporar se va implica în continuare pentru ajutorarea comunităţilor din judeţul Dâmboviţa, pentru a fi un sprijin oamenilor în aceste momente destul de dificile şi complicate pentru existenţa noastră.

A vorbit avocatul Ciprian Iacob şi despre lunile trecute când la conducerea Rotary Club s-a aflat inginerul silvic Adrian Bîlcan care, împreună cu întreaga echipă Rotary Club, a reuşit, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri, să adune şi să doneze Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte 150.000 de dolari.

Directorul Şcoli nr. 2 Târgovişte, Nicolae Nicolaescu, şi directoarea Colegiului Constantin Cantacuzino, Silvia Mareş, au adresat mulţumiri membrilor Clubului Rotary care, prin tot ceea ce întreprind, sunt de un real sprijin comunităţii, dovedesc că, acolo unde există unitate, colaborare, conlucrare, se pot realiza lucruri mari.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!