Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa a lansat o linie TELVERDE în sprijinul famiililor cu probleme

Publicat

pe

O iniţiativă lăudabilă, care, de fapt, ar fi trebuit să cadă în responsabilitatea guernanţilor liberali, a celor care deţin pâinea şi cuţitul puterii, a lansat PSD Dâmboviţa. Liderul social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a anunţat că organizaţia pe care o conduce a pus la punct şi va deveni funcţională o linie de telefon TELVERDE – 0786.304.334, la care operatorii desemnaţi vor răspunde rapid, atent, politicos părinţilor şi bunicilor care se confruntă cu diferite probleme în această perioadă nefastă pe carte o tranversăm.

Cetăţenii pot solicita sprijinul dacă întâmpină dificultăţi în pregătirea copiilor sau în alte situaţii de natură materială. Apelurile primite din diferite zone ale judeţului vor fi stocate, analizate şi transmise mai departe în teritoriu primarilor social-democraţi, care vor avea sarcina expresă de a interveni rapid şi corecta o situaţie de criză apărută în sânul unei familii, ca urmare a dificultăţilor apărute la acest început de an şcolar, de alte cauze sociale.

A mai spus Corneliu Ştefan că edilii PSD din toate localităţile au avut grijă să asigure copiilor şi cadrelor didactice condiţiiile necesare pentru anul şcolar care tocmai a început.

„Vreau să vă aduc aminte de minciuna PNL de săptămâna trecută, când au spus că au asigurat peste 450.000 de măşti în judeţul Dâmboviţa. Vă spun cu toată responsabilitatea că nu a ajuns nici măcar o mască în vreo şcoală din judeţul Dâmboviţa din partea Guvernului PNL. În concluzie, noi, cei din PSD, astăzi, lansăm un TELVERDE la nivelul judeţului Dâmboviţa, la care să sune toţi părinţii şi bunicii care se simt abandonaţi de Inspectoratul Şcolar, care se simt abandonaţi de Guvernul PNL. Noi, în fiecare localitate, împreună cu primarii PSD, vom ajuta părinţii, bunicii şi copiii care au nevoie de ajutor pentru începutul anului şcolar. PNL a demonstrat că nu este preocupat în această perioadă decât de campania electorală.

Doamna ministru Anisie a venit, acum două săptămâni, la Târgovişte şi a fost întâmpinată de un grup de tineri, elevi la un liceu din Târgovişte, cu o cutie de PEPSI, şi nu este glumă, am aflat a treia zi, dar nu a putut să vină în nicio unitate de învăţământ din judeţ să vadă în ce condiţii o să înceapă şcoala copiii din judeţul Dâmboviţa. Doamna ministru a venit la lansarea candidatului PNL pentru funcţia de preşedinte al CJD, dar nu a mers în nicio unitate de învățământ”, precizat deputatul Corneliu Ştefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT