Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa a lansat o linie TELVERDE în sprijinul famiililor cu probleme

Publicat

pe

O iniţiativă lăudabilă, care, de fapt, ar fi trebuit să cadă în responsabilitatea guernanţilor liberali, a celor care deţin pâinea şi cuţitul puterii, a lansat PSD Dâmboviţa. Liderul social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a anunţat că organizaţia pe care o conduce a pus la punct şi va deveni funcţională o linie de telefon TELVERDE – 0786.304.334, la care operatorii desemnaţi vor răspunde rapid, atent, politicos părinţilor şi bunicilor care se confruntă cu diferite probleme în această perioadă nefastă pe carte o tranversăm.

Cetăţenii pot solicita sprijinul dacă întâmpină dificultăţi în pregătirea copiilor sau în alte situaţii de natură materială. Apelurile primite din diferite zone ale judeţului vor fi stocate, analizate şi transmise mai departe în teritoriu primarilor social-democraţi, care vor avea sarcina expresă de a interveni rapid şi corecta o situaţie de criză apărută în sânul unei familii, ca urmare a dificultăţilor apărute la acest început de an şcolar, de alte cauze sociale.

A mai spus Corneliu Ştefan că edilii PSD din toate localităţile au avut grijă să asigure copiilor şi cadrelor didactice condiţiiile necesare pentru anul şcolar care tocmai a început.

„Vreau să vă aduc aminte de minciuna PNL de săptămâna trecută, când au spus că au asigurat peste 450.000 de măşti în judeţul Dâmboviţa. Vă spun cu toată responsabilitatea că nu a ajuns nici măcar o mască în vreo şcoală din judeţul Dâmboviţa din partea Guvernului PNL. În concluzie, noi, cei din PSD, astăzi, lansăm un TELVERDE la nivelul judeţului Dâmboviţa, la care să sune toţi părinţii şi bunicii care se simt abandonaţi de Inspectoratul Şcolar, care se simt abandonaţi de Guvernul PNL. Noi, în fiecare localitate, împreună cu primarii PSD, vom ajuta părinţii, bunicii şi copiii care au nevoie de ajutor pentru începutul anului şcolar. PNL a demonstrat că nu este preocupat în această perioadă decât de campania electorală.

Doamna ministru Anisie a venit, acum două săptămâni, la Târgovişte şi a fost întâmpinată de un grup de tineri, elevi la un liceu din Târgovişte, cu o cutie de PEPSI, şi nu este glumă, am aflat a treia zi, dar nu a putut să vină în nicio unitate de învăţământ din judeţ să vadă în ce condiţii o să înceapă şcoala copiii din judeţul Dâmboviţa. Doamna ministru a venit la lansarea candidatului PNL pentru funcţia de preşedinte al CJD, dar nu a mers în nicio unitate de învățământ”, precizat deputatul Corneliu Ştefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!