Connect with us

ALEGERI

PSD Dâmboviţa, puternic, unit, învingător!

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, după vizita de ieri a conducerii centrale în judeţ, şi-a arătat mulţumirea pentru faptul că social-democraţii dâmboviţeni au dovedit că sunt uniţi, statornici, devotaţi şi că nu abandonează lupta, că rămân în echipă.

De fapt, tânărul lider a demonstrat nu numai şefilor de la Bucureşti, dar şi dâmboviţenilor, tututor simpatizanţilor PSD, că știe să coordoneze o organizație puternică. Împreună cu ceilalţi membri din staff-ul de conducere al organizaţiei – Titus Corlăţean şi Cristian Daniel Stan, împreună cu Radu Popa și cu deputaţii Carmen Holban, Claudia Gilia şi Marian Ţachianu, a adus corabia la nivelul de plutire după convulsiile create ca urmare a animozităţilor şi poziţiilor conflictuale din perioada Rovanei Plumb, ba chiar a pornit mai departe cu pânzele ridicate în vânt.

„Încă o dată, s-a confirmat un lucru pe care PSD Dâmboviţa îl arată încă de la începutul acestui an: organizaţia este mai puternică și mai unită ca niciodată! Această stare de fapt a fost observată și de conducerea PSD aflată în vizită în județul nostru. Alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, președintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean, secretarul executiv al organizaţiei judeţene, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, am discutat cu toți candidații social-democrați dâmbovițeni la alegerile din 27 septembrie.

Pot spune că atmosfera a fost una specifică echipelor câștigătoare, nu doar datorită atitudinii membrilor PSD, ci și datorită mesajului primit de la dâmbovițenii cu care zilnic stăm de vorbă. Drumul PSD Dâmboviţa are un singur sens, înainte, alături de oameni, fără întoarceri în timp și metehne care nu își mai au locul în Dâmboviţa anului 2020″, a declarat Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT