Connect with us

ALEGERI

Ion Sorin, candidat PNL: Oamenii înţeleg că venim să dezvoltăm

Publicat

pe

Oamenii înțeleg că trăim vremuri fără precedent și înțeleg că facem tot posibilul să rezolvăm toate situațiile care apar – este concluzia la care a ajuns Ion Sorin, candidatul PNL Dâmboviţa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, după discuţiile purtate, zi de zi, cu dâmboviţenii.

„Sigur, sunt multe de rezolvat în urma celor care au guvernat înaintea noastră, dar este clar pentru toți cei cu care am vorbit că nu au fost făcute eforturile care se cereau.

Pe cei de la PSD nu i-a deranjat nimic în guvernarea lor, au avut toate condițiile pentru dezvoltare, dar au ales să țină o țară întreagă pe loc pentru miza personală a membrilor certați cu legea din conducerea lor.

Oamenii înțeleg că venim să dezvoltăm și că a venit momentul unui capitol nou. Un capitol al performanței și al muncii în slujba cetăţeanului.

Găsesc absolut ridicol faptul că niște oameni care s-au luptat cu justiția timp de 4 ani pot critica pe cei care se luptă cu pandemia…”, spune candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean – profesorul Ion Sorin.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT