Connect with us

ALEGERI

Sondaj Sociopol în Dâmboviţa. Corneliu Ştefan câştigă alegerile din 27 septembrie

Publicat

pe

Ultimul sondaj realizat în Dâmboviţa de Sociopol, renumitul institut condus de Mirel Palada, arată că, în judeţ, alegerile locale din 27 septembrie vor fi câştigate de PSD, cu 45%. La mare distanţă, PNL cu 25%. Urmează USR PLUS cu 10% și PRO România cu 9%.

În ceea ce priveşte votul pe care dâmboviţenii îl vor da pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în sondajul Sociopol, învingător este dat tânărul deputat Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa, cu 46%. Pe locul doi în opţiunile electoratului din Dâmboviţa, conform aceluiaşi sondaj, se află liberalul Ion Sorin cu 24%. Senatorul Adrian Ţuţuianu, de la PRO România, în datele prezentate de Sociopol, ar obţine numai 14% din voturile dâmboviţenilor.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT