Connect with us

ALEGERI

Este momentul că târgoviștenii să aleagă un arhitect în funcția de primar

Publicat

pe

Dumitru Barbu, vicepreşedinte ALDE Dâmboviţa şi cosilier local la Târgovişte în mandatul 2016-2020, poate spune că este un as în ale administraţiei publice şi nimeni nu îi poate contesta acest merit. Arhitectul Barbu, care candidează pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, a îndeplinit şi funcţiile de viceprimar al municipiului şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa într-o perioadă nu tocmai uşoară pentru administraţia publică locală. Ca vicepreşedinte CJD, a iniţiat, alături de alţi conducători ai instituţiei, o mulţime de proiecte de importanţă vitală pentru economia şi viaţa socială a judeţului. De asemenea, că viceprimar, a coordonat implementarea a peste 40 de proiecte în municipiul Târgovişte.

„Vreau să vă spun că am cunoştiinţă despre tot ceea ce mai este nevoie în municipiul nostru pentru a putea deveni un oraş aşa cum eu mi-l doresc”, a spus Dumitru Barbu.

Candidatul ALDE consideră că mai sunt multe de făcut pentru ca Târgoviştea să poată intra într-o concurenţă adevărată cu marile municipii ale ţării. Dumitru Barbu este nemulţumit de faptul că, până acum, oraşul nu are un plan urbanistic general, că, deşi suntem al doilea oraş mediu din România, cu densitatea cea mai mare de monumente istorice, cu un patrimoniu cultural extraordinar, nu dispunem de o valorificare turistică pe măsură a acestor obiective.

„Ştiu ce înseamnă administraţie, ceea ce înseamnă reformă în administraţie, ce înseamnă comunicarea cu cetăţenii, cu presa. Sunt foarte multe lucruri care trebuiesc îmbunătăţite în acest domeniu. Ştiu ce înseamnă relaţia administraţiei cu ONG-urile şi asociaţiile profesionale. Se pare că, la acest capitol, pentru unii se face prea mult, iar pentru alţii nimic. Ştiu cum ar trebui să se desfăşoare procesul de îmbunătăţire a traficului în municipiu”, a precizat Dumitru Barbu – candidatul ALDE pentru funcţia de primar al Târgoviştei.

Reprezentantul ALDE este mulţumit de faptul că, în calitate de consilier local, a avut un aport marginal la modernizarea infrastructurii de învăţământ. Consideră Dumitru Barbu că trebuie îmbunătăţită şi cultivată relaţia cu Universitatea Valahia şi trebuie militat pentru a fi atraşi la Târgovişte cât mai mulţi studenţi, chiar din zone mai îndepărtate ale ţării.

Dumitru Barbu spune despre ceilalţi competitori în cursa pentru ocuparea scaunului de primar al Târgoviştei că ar fi bine să vină mai pregătiţi în faţa presei. Să citească bine ceea ce spun şi obiectivele la care ei visează să fie unele utile pentru comunitate.

„Sunt doar nişte competitori veniţi de undeva din curtea lor, crezând că administraţia se face doar cu un suport ce ţine de diplome, două-trei, după cum au parcurs fiecare zona de cultură şi învăţământ.bAr fi momentul ca cetăţenii să aleagă un arhitect în funcţia de primar pentru că au ales prea mulţi ani pe alţii cu alte meserii”.

A mai spus Barbu că un arhitect are o altă viziune despre dezvoltarea şi modernizarea unei urbe, pentru atingerea stadiului de oraş european pe bună dreptate.

Material realizat la comanda ALDE Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200063

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT