Connect with us

ALEGERI

USR PLUS, 10 obiective pentru Târgovişte

Publicat

pe

Dan Mărgărit, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, și echipa de consilieri ai Alianței (poziția 6 pe buletinul de vot) vin în fața alegătorilor cu 10 obiective clare, menite să schimbe orașul.

1. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților și eliminarea diferențelor dintre cartiere

2. Sănătatea, un domeniu prioritar. Un spital municipal nou. Depolitizare!

3. Fără hoție în administrația publică. Transparență, digitalizare și depolitizare. Implementarea sistemului european de management anti-mită

4. Dezvoltare economică echilibrată, bazată pe atragerea de investitori și încurajarea antreprenoriatului

5. Educație echitabilă și de calitate. Program de dotare și modernizare a școlilor, platforme și pregătire digitală pentru profesori și elevi. Program after school și program masă caldă pentru elevi. Un sistem de burse pentru performanță și unul pentru burse sociale.

6. Extinderea zonei metropolitane a Târgoviștei. O centură ocolitoare a orașului. Sistem de piste de biciclete care să lege toate cartierele

7. Piețe moderne pentru producătorii locali. Încurajarea consumului de alimente produse în Dâmbovița

8. Un oraș verde, în care să trăim sănătos. Extinderea spațiilor verzi. Un parc nou și perdele de arbori în jurul orașului. Valorificarea potențialului de agrement al râului Ialomița

9. Mediul – casa noastră. Colectare selectivă a deșeurilor. Înființarea unui centru permanent de colectare a deșeurilor provenite din construcții și a deșeurilor de mari dimensiuni

10. Conectarea Târgoviștei la programe europene pentru dezvoltarea turismului cultural și a tradițiilor locale. Proiecte de conservare și reabilitare a patrimoniului multi-cultural târgoviștean.

Material realizat la comanda Uniunii Salvați România, parte a Alianței USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT