Connect with us

ALEGERI

Comunicat PNL Târgovişte: Ziua dezbaterii electorale va fi joi, 24 septembrie, ora 19:00

Publicat

pe

Având în vedere răspunsul primit la invitația pentru dezbaterea electorală: „Oriunde! Oricând! La orice oră vreți voi, unde vreți voi, și la voi la sediu!”, depășind caracterul răspunsului candidatului PSDist, propunem ca locația dezbaterii să fie Muzeul de Istorie Târgoviște, am depus cerere pentru închirierea spațiului necesar.

Ziua dezbaterii va fi joi, 24 septembrie, ora 19 00. Atașăm protocolul desfășurării acestui eveniment. Menționăm că până în acest moment a confirmat prezența candidatul ProRomânia

Condiții propuse:
Participanți: Candidații partidelor parlamentare
Locație: Muzeul de Istorie
Data: Joi 24.09.2020 ora 19:00
Desfasurare:
1. Prezentare personală candidat – 1 min
2. Prezentare proiect candidat – 10 min
3. Subiecte propuse de moderator (2-3) la care răspunde fiecare candidat
4. Fiecare candidat adresează o întrebare celorlalți candidați – timp de răspuns 1 min
5. Drept la replică 30 secunde. Răspuns la drept la replică 15 secunde.
6. Încheiere – Mesaj către târgovișteni – 1 minut fiecare candidat.

Vă așteptăm!

Partidul Național Liberal Târgoviște

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT