Connect with us

ALEGERI

Dacă vrem dezvoltare, trebuie să încurajăm investitorii să vină în Dâmbovița

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate are un program electoral bine elaborat, adaptat la nevoile dâmboviţenilor. Candidatul ALDE insistă pe atragerea de investitori în judeţ, ca principal factor de dezvoltare economică şi prosperitate.

„Un județ în care nu se investește rămâne un județ sărac și fără importanță. Investitorii sunt la tot pasul, iar spațiile de care au nevoie sunt lăsate de izbeliște în Dâmbovița. Atragerea antreprenorilor nu este imposibilă. Arta comunicării, arta negocierilor, dar și respectul față de cei din jur pot face minuni în vederea investițiilor într-un județ mic, dar care promite mult.

În discuțiile repetate cu cetățenii, am dezbătut și identificat soluții: dezvoltarea de parcuri industriale care să asigure infrastructura necesară unui investitor pentru a-și muta sau dezvolta afaceri în Dâmbovița, încurajarea parteneriatului public-privat, motorul dezvoltării județului și al creșterii nivelului de trai al dâmbovițenilor, susținerea antreprenoriatului local în domenii de activitate cu specific regional: agricol, turistic, meșteșugăresc, facilități fiscale la plata taxelor și impozitelor locale, debirocratizarea și digitalizarea serviciilor administrației publice locale în relația cu investitorii, formarea continuă a forței de muncă.

Un județ care nu-și promovează toate domeniile de activitate rămâne un județ sărac care-și plânge de milă. De ce să rămânem în umbră? Împreună suntem mai puternici! Votați echipa ALDE Dâmbovița!”

Material realizat la comanda ALDE Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200063

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT