Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Centru de zi tip club și teren de sport, inaugurate în satul Adânca

Publicat

pe

Realizările primarului social-democrat de la Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniţă, au curs pe bandă rulantă. Comuna şi-a schimbat pe deplin înfăţişarea, iar edilul Ioniţă îi asigură pe concetăţenii săi că acest proces de înnoire şi dezvoltare a localităţii va continua în mandatul 2020-2024 cu şi mai multă amploare.

Astăzi, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea, a vicepreşedinţilor Luciana Cristea şi Alin Manole, a liderului PSD Dâmboviţa – Corneliu Ştefan, candidat pentru funcţia de şef al CJD, a deputatei Carmen Holban şi a vicepreşedintelui PSD Radu Popa, au fost inaugurate în satul Adânca un Centru de zi de tip club pentru toate categoriile sociale din comuna Gura Ocniţei, „Sfântul Ilie Tesviteanul”, şi un teren de sport sintetic, dotat cu nocturnă şi vestiare.

Prima investiţie, de aproape 90.000 de euro, a fost finanţată prin AFIR, programul Leader, şi, bineînţeles de către Primăria Gura Ocniţei, care a contribuit cu 38.000 de euro. Centrul de zi, în afară de sălile destinate îngrijirii, recreerii şi odihnei, dotate cu calculatoare şi tot ceea ce este necesar, mai are în componenţă şi o sală de fitness. Terenul sintetic de minifotbal dotat cu nocturnă şi vestiare a fost realizat numai cu fonduri de la bugetul local, respectiv 410.000 lei.

Primarul Sorin Vasile Ioniţă a mulţumit celor prezenţi pentru faptul că s-au aflat în comună în acest moment important şi pentru sprijinul pe care l-au acordat în materializarea unor proiecte de interes pentru comunitate. Edilul a mai spus că intenţionează să construiască și un teren de sport în comună, dar și o sală pentru desfăşurarea activităţilor şi evenimentelor sportive.

Preşedintele Cosiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a declarat că apreciază eforturile pe care primarul Sorin Vasile Ioniţă le-a depus în mandatul 2016-2020 pentru dezvoltarea localităţii, pentru implementarea unor proiecte importante pentru economia şi viaţa socială, educativă şi culturală a localităţii.

„Cred că este un exemplu de bună practică pentru orice administraţie publică comunală. Îmi aduc aminte cu plăcere că Gura Ocniţei a fost prima comună care a găzduit o expoziţie de artă plastică. Ba chiar aveţi şi o simeză în interiorul Centrului Cultural din localitate. Primarul s-a preocupat, de asemenea, pentru dezvoltarea şi dotarea bibliotecilor şcolare. S-a preocupat pentru tot ceea ce înseamnă viaţă socio-culturală”, a declarat Alexandru Oprea.

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, l-a felicitat pe edilul Sorin Vasile Ioniţă şi întreaga echipă a Primăriei pentru tot ceea ce au înfăptuit în comună în toţi aceşti ani.

„Îi felicit şi pe locuitorii comunei Gura Ocniţei, pe cei din Adânca, pentru că au avut încredere în dumneavoastră, şi-au pus speranţele în dumneavoastră şi, iată, nu i-aţi dezamăgit. Îi asigur că şi noi vom fi totdeauna alături de Gura Ocniţei, de oamenii care trăiesc aici. Duminică, vă invit pe toţi să mergeţi la vot şi să votaţi cu cei care au demonstrat, care au au avut rezultate, să votaţi cu cele mai puternice şi serioase echipe. Acelea sunt ale Partidului Social Democrat! Trebuie să ne mobilizăm să aducem în prim plan oamenii care au demonstrat în aceste vremuri că s-au implicat în problemele tuturor comunităţilor locale”, a spus candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa Corneliu Ştefan.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, anunț cu privire la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Publicat

pe

de

 

 

 

DETALII SUPLIMENTARE AICI

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Sala CSȘ Târgovişte este acum una dintre cele mai performante din țară

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat, săptămâna aceasta, lucrările de reamenajare a sălii Clubului Sportiv Școlar. De altfel, administrația publică locală derulează mai multe investiții care vizează infrastructura sportivă.

„Cei aproximativ 650 de copii legitimați la acest club beneficiază acum de condiții optime de antrenament, cu precizarea că noua suprafață de joc este una dintre cele mai performante din România”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!