Connect with us

ALEGERI

Ion Sorin, candidat PNL: Voi rămâne zi de zi conectat la exigențele dâmbovițenilor

Publicat

pe

Pe 27 septembrie dâmbovițenii deschid un capitol nou pentru județul nostru. Un capitol al dezvoltării și al administrației profesioniste – îndreptată către cetățeni și așteptările acestora. O spune un om care și-a construit cariera pe dialog și seriozitate.

Tot prin dialog am reușit acum să aduc împreună două echipe serioase. Prin majoritatea pe care o vor obține în Consiliul Județean Dâmbovița, vor reprezenta forța clară din spatele mandatului meu. Desigur, alături de cetățeni și exigențele lor, la care voi rămâne conectat zi de zi.

Îmi dă încredere și faptul că, privind la opțiunile dâmbovițenilor de la ultimele două rânduri de alegeri (europarlamentare și prezidențiale), majoritatea oamenilor din acest județ doresc alternative la cei care administrează (prost) județul de 8 ani încoace. E lesne de înțeles de ce.

De aceea, le cer celor nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă județul nostru să vină alături de mine – singurul candidat care-i poate trimite acasă pe cei care ne-au demonstrat că ne e mai bine fără ei. Le cer și celor multumiți să își crească așteptările și să vină alături de mine.

Pentru ca știu că veți răspunde apelului meu, sunt sigur de rezultatul de pe 27 septembrie, și de ce va urma: victorie și muncă!

Ion Sorin,
Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT