Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Investiţie istorică la Măneşti. Reţea de distribuţie gaze naturale pentru întreaga comună

Publicat

pe

La Măneşti, județul Dâmbovița, a demarat unul dintre cele mai importante proiecte din toată istoria localităţii: înfiinţare rețea de distribuție gaze naturale. Investiţia, după cum a precizat primarul comunei, Constantin Alexandru, a pornit ca urmare a atenţiei şi sprijinului acordat de Guvernul PSD, prin Fondul de Dezvoltare. Atunci s-au alocat toţi banii necesari pentru materializarea proiectului, dar au venit la putere liberalii care au tăiat finanţarea.

Obiectivul care va aduce confort şi civilizaţie în localitate are o valoare de 7,5 milioane de lei. Primarul nu s-a dat bătut și a reuşit să aloce 2,9 milioane de lei pentru demararea lucrărilor.

Astăzi, alături de edilul localităţii Constantin Alexandru, au fost prezenţi la deschiderea şantierului deputatul Corneliu Ştefan – liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, vicepreşedinta CJD Luciana Cristea, deputata Carmen Holban şi vicepreşedintele PSD Radu Popa, fost parlamentar social-democrat.

Corneliu Ştefan l-a felicitat pe primarul Măneştiului pentru faptul că s-a înhămat la o investiţie aşa de serioasă şi importantă pentru comunitate. A ţinut să menţioneze tânărul lider social-democrat că ceea ce se întâmplă acum la Măneşti reprezintă un moment istoric important pentru localitate, pentru judeţ, dar şi pentru ţară, fiind vorba de singura localitate din România unde porneşte o astfel de investiţie.

„Aici nu vorbim de o extindere, ci de demararea unei întregi reţele de gaze naturale care va cuprinde şi deservi aproape întreaga comună. Îl felicit pe domnul primar pentru implicare şi dăruire şi îl asigur pe el şi pe toţi locuitorii acestei comune de tot sprijinul meu. Vom fi mereu alături de această frumoasă localitate”, a spus Corneliu Ştefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Dragomirești: Asfaltarea rețelei de drumuri comunale, aproape de finalizare

Publicat

pe

Primarul comunei Dragomirești, Dragoș Vlădulescu, are în permanentă atenție infrastructura rutieră a comunei. Și acest lucru nu este tocmai ușor. Vorbim de peste 40 de kilometri de drumuri comunale și străzi laterale, ulițe, cum încă le numesc oamenii de la țară.

Una dintre ultimele investiții în rețeaua stradală a fost definitivată de curând. Este vorba despre reabilitarea și asfaltarea unui segment din strada Bisericii, care leagă acea zonă de sat cu DN 72, Târgoviște-Câmpulung. Pusă la punct a fost și porțiunea de drum spre punctul de lucru al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița. Acest important proiect s-a putut materializa cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, care a acordat finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan.

Edilul Dragoș Vlădulescu va continua colaborarea cu CJ Dâmboviţa, urmând ca, în cel mai scurt timp, să modernizeze ultimele străzi din rețeaua rutieră a comunei Dragomirești. Este vorba despre străduțe cu o lungime de circa doi kilometri, care vor fi reabilitate și asfaltate anul acesta. Mai rămâne o porțiune care leagă satele Geangoești și Mogoșești.

„Acest sector de drum, care face legătura între DJ 702 D, DN 72 Târgoviște-Găești și DJ 702 B, va fi modernizat prin implicarea autorităților județene. Suntem în faza finală de predare a acestui segment de drum la Consiliul Județean și am toată convingerea că va fi modernizat așa cum scrie la carte”, ne-a precizat primarul Dragoș Vlădulescu.

De remarcat și faptul că, săptămâna trecută, au început lucrările de modernizare a DJ 702D – portiunea de la intrarea în localitate.

„Îi mulțumesc, în numele locuitorilor comunei Dragomirești, pentru promisiunea onorată, domnului presedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Corneliu Stefan”, este mesajul transmis de primarul Dragoș Vlădulescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT