Connect with us

ALEGERI

Aurelian Cotinescu (PNL), mesaj către Daniel Cristian Stan (PSD) după expunerea că a falimentat şase firme

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat, a prezentat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă faptul că reprezentantul PNL în această competiţie electorală, Aurelian Cotinescu, a falimentat şase firme în doi ani, prin urmare nu este potrivit să conducă destinele oraşului. Astăzi, Aurelian Cotinescu i-a răspuns printr-un mesaj video postat pe pagina de Facebook.

VIDEO

„Dragă Cristi,

Am observat cu, recunosc, puţină surprindere că nu înţelegi cum funcţionează activitatea unei firme private şi de aceea o să încerc să cobor puţin nivelul acestei discuţii bazată pe cunoştinţe economice pentru a înţelege exact cum funcţionează lucrurile.

Imaginează-ţi că ai şase magazine. Într-unul dintre magazine vinzi produse lactate, în alt magazin – produse de panificaţie, în alt magazin produse din carne ş.a.m.d. Vine criza financiară din 2009, cea mai puternică criză financiară din ultimii 80 de ani.

Dragă Cristi,

În acel moment, trebuie să iei, ca antreprenor, anumite măsuri economice, să vezi exact ce trebuie să faci ca să supravieţuieşti în mediul de afaceri, să poţi să găseşti soluţiile ca să plăteşti în continuare salarii, chirii, taxe, impozite. Şi ce faci în acel moment? Bineînţeles, uneşti toate aceste magazine într-unul singur, astfel încât să-ţi reduci cheltuielile cu funcţionarea spaţiilor pe care le ai. În acelaşi timp, să poţi să plăteşti salarii, taxe, impozite, chiar şi către Primăria Târgovişte.

De aceea, dragă Cristi, soluţia pe care eu am găsit-o în plină criză economică a fost salvatoare. Repet, salvatoare. Pentru că eu am aceeaşi afacere de 20 de ani, îmi desfăşor aceeaşi activitate, în mare parte am aceiaşi clienţi şi, dragă cristi, trăiesc din acea afacere.

Spre deosebire de mine, care activez de 20 de ani în privat şi care am plătit statului român 6,8 milioane de euro până în prezent şi am avut, de-a lungul timpului, sute de angajaţi, dragă Cristi, tu aceşti bani pe care i-am dat eu statului român i-ai luat acasă.

Voi, PSD-iştii, sunteţi obişnuiţi de-o viaţă să aveţi contracte doar cu statul. Primării… Dragă Cristi, dacă îţi spun ceva lucrurile acestea… Contracte cu primării, PSD în general. Companie de apă, dragă Cristi, poate îţi aminteşti ceva… ADR Sud Muntenia. Să-ţi mai spunem şi de câteva şcoli care, săracele, abia au bani pentru măşti sau pentru alte lucruri legate de igienă, dar contractele voastre există întotdeauna. Şi multe alte lucruri.

Ca angajat al statului rus şi al statului român, te întreb, câte locuri de muncă ai creat? Câte locuri de muncă ai creat de când eşti administratorul oraşului Târgovişte? Ce proiecte majore ai dezvoltat? Experienţa ta, ca şi administrator al acestui oraş, ne-a fost dovedită atunci când ai pierdut finanţarea europeană pentru centura oraşului, de 70 de milioane de lei, iar în acest moment ne-ai făcut să plătim dublu pentru centură şi, în acelaşi timp, ai pierdut procese cu constructorul CAST de 16 milioane de lei.

Pe de altă parte, trebuie să spunem că ai promis un stadion la care nu ai fost în stare nici măcar să primul, nici al doilea, nici al treilea termen şi, dragă Cristi, au venit alegerile şi te-au prins cu gazonul în vine.

Ca să concluzionăm, cred că cel mai bine ar fi să n u te mai ascunzi. Deja suntem la a treeia locaţie pe care am propus-o… N-ai vrut să vii la stadion, n-ai vrut să vii la Muzeul de Istorie, în momentul de faţă, refuzi şi să vii la Hotel Tolea. Noi credem că este principial, corect, democratic să avem această dezbatere pentru ca oamenii să vadă cu adevărat cine eşti tu, cine sunt eu şi ce vrem să facem pentru oraş. De aceia, sper şi cred că este în continuare oportun ca la ora 19:00, să ne vedem la dezbaterea de la Hotel Tolea”.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT