Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Votează candidaţii USR PLUS pentru Consiliul Local Găeşti!

Publicat

pe

Alianţa USR PLUS vine în faţa găeştenilor cu candidaţi hotărâţi să se implice activ pentru dezvoltarea oraşului. Sunt conştienţi că oamenii s-au săturat de promisiuni care par trase la indigo. Acesta este, de altfel, motivul pentru care au decis să nu mai stea de-o parte. Vor să pună capăt minciunilor, grupurilor de interese, corupţiei şi lipsei de transparenţă.

Obiectivele echipei USR PLUS pentru Consiliul Local Găeşti:
– Administraţie publică transparentă, care implică activ cetăţeanul în procesul de luare a deciziilor
– Digitalizarea serviciilor publice şi reducerea birocraţiei
– Utilizarea fondurilor europene pentru: reabilitarea termică a blocurilor, iluminat public cu panouri fotovoltaice, îmbunătăţirea infrastructurii rutiere etc.
– servicii sanitare care să garanteze un act medical de calitate;
– educaţie de calitate, care să formeze competenţe în acord cu necesităţile vieţii sociale şi ale pieţei muncii
– infrastructură de calitate, şosea ocolitoare şi piste pentru biciclete
– Stimularea investiţiilor locale
– Protecţie şi asistenţă socială echitabile
– Curăţenie şi colectarea selectivă a deşeurilor
– Soluţionarea problemei maidanezilor
– Eliminarea risipei banului public.

Vă prezentăm astăzi candidaţii USR pentru Consiliul Local Găeşti

Marian Petrescu, inginer. A lucrat în Ministerul Apărării Naţionale până în anul 2016.
„În urmă cu câţiva ani, nici nu îmi trece prin minte că voi intra în politică. Mă supuneam rigorilor regulamentelor militare şi discutam politică pe la colţuri. După trecerea în rezervă, am simţit nevoia să fac ceva pentru a opri dominarea flagelului roşu. Am descoperit Uniunea Salvaţi România, partidul care m-a atras şi care mi-a dat încredere, mi-a arătat că se poate, se poate face ceva pentru ţară dacă suntem uniţi şi împărtăşim aceleaşi idealuri. „Fără penali în funcţii publice” a fost acţiunea determinantă pentru intrarea mea în viaţa politică”.

Mihaela Rusenescu, 49 ani, economist, angajat Arctic SA.
„Funcţia de Consilier Local reprezintă o provocare, dar şi o asumare a răspunderii de a lua decizii importante pentru oraşul nostru. Dacă voi ajunge Consilier Local, îmi propun să aduc un suflu nou şi multe schimbări în bine pentru comunitate. Acordaţi-ne o şansă, atât mie cât şi colegilor mei din USR PLUS! Doar împreună putem reuşi”!

Petrilă Ionuţ, 35 de ani, 2 copii, absolvent management-marketing. Antreprenor.
„De 5 ani, am dezvoltat o afacere de producţie şi distribuţie produse agricole (legumicultură). Din cauza diverselor probleme întâmpinate în desfăşurarea activităţii, a nepăsării actualei clase politice şi a ineficientei administraţiei locale, am ajuns la concluzia că este necesară implicarea noastră, a oamenilor de rând, pentru a schimba ceva, să nu mai lăsăm lucrurile în mâinile politicienilor actuali. Astfel, am decis să candidez din partea USR pentru funcția de consilier local, fiindcă doresc să contribui la modernizarea și dezvoltarea oraşului prin proiecte gândite pentru binele cetățenilor, nu al politicienilor”.

Nicolaescu Adrian Ionel, 49 de ani, căsătorit, 2 copii, licenţiat în economie. În prezent, este şef staţie peco.
„Am hotărât să nu mai stau de-o parte, văzând lipsa de calitate, corectitudine şi seriozitate a clasei politice, atât la nivel central cât şi local. Voi urmări ca proiectele ce vor fi adoptate să fie în favoarea cetăţenilor şi nu al unor cercuri de interese. Ne-am săturat cu toţii de corupţie, lipsă de transparenţă, interese personale şi nepăsare. Societatea nu poate să evolueze sănătos alături de aceşti factori toxici”.

Bogdan Radu, 53 de ani, 1 copil, lăcătuş mecanic. A activat timp de 33 de ani în cadrul Arctic SA.
„Consider că fiecare dintre noi poate să se implice în administrația publică locală, unde, cu un suflu nou și fără motivații și interese ascunse, se poate aduce o schimbare în bine a orașului și o îmbunătățire în viața comunității. Corupția, nepăsarea și interesele personale (sau de grup) trebuie să dispară din Consiliul Local Găești. Fără hoție ajungem departe”!

Material realizat la comanda Uniunii Salvaţi România, parte a Alianţei USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

ALEGERI

Deputata PNL Adriana Săftoiu, nemulțumită de listele de candidați întrucât se regăsesc traseiști și persoane leneșe

Publicat

pe

Specialista în comunicare și analiză politică Adriana Săftoiu, deputat din partea PNL, în ultimii ani, a atacat la greu conducerea propriului partid, ba chiar și o serie de colegi liberali, pentru gafele comise. Nu i-a iertat pe mai marii PNL nici acum, după depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare.

Fosta consiliera prezidențială, care nu se mai regăsește pe listele de candidați ale Partidului Național Liberal, critică staff-ul central pentru faptul că a validat foarte mulți traseiști, foarte multe persoane slab pregătite politic și profesional, puturoși ai PNL care, în mod normal, nu aveau ce să caute pe listele de parlamentare.

„Am făcut greșeala să mă uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multă atenție la colegii mei de partid, cu foarte puțină atenție la traseiști. Aici păcatul e vizbil chiar dacă e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun dacă te ajută să rămâi pe sacun.

Nu e nicio problemă că nu sunt eu acolo sau alți colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau măcar și un loc neeligibil . Si o spun cu toată împăcarea, chiar nimeni nu e atât de bun ca să fie regretat.

Dar să văd acolo parlamentari care ar putea fi premiați pentru chiul (sigur, aveau grijă să nu lipsească de la votul final că acolo e o monitorizare mai exactă), persoane care, în particular, ar putea fi drăguțe, dar la nivel de activitate parlamentară sunt nule, au practicat tăcerea ca mod de a se exprima, dar au stiut să vorbească cu paltonul liderului, doar că asta nu e activitate parlamentară, e energie infinit disponibilă pentru a atârna de clanța care poate să îți deschidă ușa, nu îi poți asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, cărora dacă le scoți din discurs imprecația, nu au nimic de spus, duc lipsă de argumente, adeseori de cultură minimală, dar pot să înșire platitudini până la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, cărora le e mai familiară onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum străine, să îi vezi deschizând listele la Senat, la Camera Deputaților, mă întreb: ori țara asta e pierdută, ori e un experiment ca să ne trezim.

Poate în următorii patru ani ne trezim. Acum, vă asigur, votul e atât de viciat încât nu mai există niciun instrument de a sancționa așa bătaie de joc. Si dacă aveți chef de analiză priviți cu atentie numele celor care rămân în dreptul localității voastre si intrebați-vă ce știți despre ei. Mulți se laudă că v-au reprezentat si, vai, vor continua să vă reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin “share” la postările de partid. Cei mai mulți sunt puși în locuri sigure pe listă așa încât, si dacă votăm 10 la sută, ei tot vor fi acolo, mulțumiți că sunt miezul națiunii.

Cum să îi sancționăm? În primul rând, renunțați să ii iertați pe ai voștri. Fiți mult mai duri cu ai voștri decât cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansă”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Oana Vlăducă, PRO România: Mi-am asumat candidatura pentru Senat și merg cu gândul să câștig

Publicat

pe

PRO România poate obține în județul Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari la alegerile din 6 decembrie – spune deputata Oana Vlăducă, deschizător de listă pentru Senat. Pentru unii, candidatura Oanei Vlăducă pentru Senat, nu tot pentru Camera Deputaților, a generat semne de întrebare. Este motivul pentru care parlamentara a venit astăzi cu lămuriri în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu sunt cea care a venit cu această idee. Decizia am luat-o împreună, eu, Victor Ponta și Adrian Țuțuianu. Am făcut o analiză serioasă și corectă și am convenit că așa este cel mai bine. Eu am venit în PRO România nu pentru că mi s-a promis cine știe ce funcție. Nu. Am venit în PRO România pentru că în PRO România sunt liderii pe care îi respect în politică.

Cine mă cunoaște, știe despre mine că sunt un om puternic, un om muncitor și un om de echipă. Cred în valorile pe care mi le-au transmis părinții mei și cred că multe principii corecte de viață pot avea loc și în politică. Nu totul se reduce la posturi, la funcții sau la sinecuri. Eu sunt în politică la fel ca în prima zi, cu același entuziasm și aceeași bună credință.

Am avut un mandat cu multe provocări la Camera Deputaților și un mandat frumos. A fost primul meu mandat de parlamentar și am încercat, atât cât am putut, să reprezint cu onoare și cu responsabilitate interesele acestui județ.

Candidez la Senat cu gândul de a câștiga. PRO România poate să câștige în Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari. Am avut un examen foarte greu la locale. L-am trecut. Avem în prezent 116 aleși locali, avem structuri în teritoriu, avem organizații, avem oameni extraordinari lângă noi. Suntem un partid în adevăratul sens al cuvântului. Ca atare, alegerile parlamentare vor reprezenta un pas înainte. Vom obține un scor mai bun și, după toate simulările noastre, putem câștiga doi parlamentari”, a declarat Oana Vlăducă – deputat PRO România de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!