Connect with us

ALEGERI

Aurelian Cotinescu, candidat PNL pentru Târgovişte: Veniţi la vot! Este momentul schimbării

Publicat

pe

Dragi târgovişteni, am venit în faţa dumneavoastră cu sinceritate, cu dorinţa de a dezvolta acest oraş. V-am propus proiecte care se pot realiza. Nu am venit să vă mint, nu am venit să vă dezamăgesc, nu am venit să vă spun poveşti.

Am creat la Târgovişte o echipă tânără, o echipă compusă din 11 ingineri, 4 profesori, 4 economişti, doctori şi studenţi, oameni care nu au afaceri cu statul, oameni care sunt dedicaţi proiectului nostru de dezvoltare a acestui oraş. Avem dorinţa arzătoare să renaştem ca oraş. Vrem să trăim aici, vrem ca şi copiii noştri să trăiască în acest oraş minunat.

Veniţi la vot! Este momentul schimbării. Veniţi alături de noi, veniţi alături de liberali! Avem o altă mentalitate, avem o altă istorie şi putem să transformăm acest oraş.

Aurelian Cotinescu,
Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT