Connect with us

ALEGERI

Corneliu Ştefan, candidat PSD pentru CJ Dâmboviţa: Mergem la victorie, pentru binele judeţului

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la final de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, a ţinut să adreseze un mesaj către alegătorii dâmboviţeni.

Corneliu Ştefan îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă la vot şi să pună ştampila pe cea mai bună echipă, pe cei care au performat pentru acest judeţ şi care sunt pregătiţi, cu sufletul, cu mintea şi cu tot profesionalismul şi abnegaţia de care dau dovadă să o facă în continuare. Pe PSD!

„Am venit în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice şi determinate echipe. Am venit cu oamenii care îşi doresc dezvoltarea tuturor comunităţilor locale. La nivelul Consiliului Judeţean avem cea mai determinată echipă. Absolut toţi candidaţii la Consilul Judeţean avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârşit masterplanul pe care noi, cei din PSD, l-am propus dâmboviţenilor.

Eu şi echipa mea ne-am asumat în faţa dâmboviţenilor acest proiect de dezvoltate a judeţului, a tuturor comunuităţilor locale. Din echipa mea de consilieri la nivelul judeţului Dâmboviţa fac parte oameni cu experienţă în administraţia publică locală.

Îi mulţumesc domnului prefect Antonel Jîjîie, un om deosebit care s-a alăturat echipei noastre, un om care a coordonat Prefectura Dâmboviţa. Un om de care are nevoie judeţul. Tot alături de mine o să fie şi domnul Corneliu Vişoianu, fost secretar de stat la cabinetul Primului Ministru, profesor universitar, un expert în atragerea de fonduri europene.
Mulţumnesc tuturor dâmboviţenilor care ne-au primit foarte bine în casele dumnealor, începând cu perioada de precampanie electorală, când am strâns semnături în toate localităţile judeţului.

Îi asigur pe dâmboviţeni că noi, reprezentanţii Partidului Social Democrat, ştim ce avem de făcut la nivelul judeţului, la nivelul Primăriei Târgovişte, la nivelul Primăriei Moreni. Ştim ceea ce trebuie făcut în cele 5 oraşe, Pucioasa, Găeşti, Titu, Găeşti şi Răcari. Ştim ceea ce avem de făcut în toate celelalte 82 de comune.

Pe 27 septembrie, stimaţi dâmboviţeni, vă invit la vot. Să alegem cele mai puternice echipe de la nivelul comunităţilor locale, de la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Veniţi şi votaţi PSD!”

Material realizat la comanda psd Dâmboviţa. Cod unic mandatar fina nciar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT