Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Corneliu Ştefan, candidat PSD pentru CJ Dâmboviţa: Mergem la victorie, pentru binele judeţului

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, liderul PSD Dâmboviţa şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la final de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, a ţinut să adreseze un mesaj către alegătorii dâmboviţeni.

Corneliu Ştefan îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă la vot şi să pună ştampila pe cea mai bună echipă, pe cei care au performat pentru acest judeţ şi care sunt pregătiţi, cu sufletul, cu mintea şi cu tot profesionalismul şi abnegaţia de care dau dovadă să o facă în continuare. Pe PSD!

„Am venit în faţa dâmboviţenilor cu cele mai puternice şi determinate echipe. Am venit cu oamenii care îşi doresc dezvoltarea tuturor comunităţilor locale. La nivelul Consiliului Judeţean avem cea mai determinată echipă. Absolut toţi candidaţii la Consilul Judeţean avem un singur scop, acela de a duce la bun sfârşit masterplanul pe care noi, cei din PSD, l-am propus dâmboviţenilor.

Eu şi echipa mea ne-am asumat în faţa dâmboviţenilor acest proiect de dezvoltate a judeţului, a tuturor comunuităţilor locale. Din echipa mea de consilieri la nivelul judeţului Dâmboviţa fac parte oameni cu experienţă în administraţia publică locală.

Îi mulţumesc domnului prefect Antonel Jîjîie, un om deosebit care s-a alăturat echipei noastre, un om care a coordonat Prefectura Dâmboviţa. Un om de care are nevoie judeţul. Tot alături de mine o să fie şi domnul Corneliu Vişoianu, fost secretar de stat la cabinetul Primului Ministru, profesor universitar, un expert în atragerea de fonduri europene.
Mulţumnesc tuturor dâmboviţenilor care ne-au primit foarte bine în casele dumnealor, începând cu perioada de precampanie electorală, când am strâns semnături în toate localităţile judeţului.

Îi asigur pe dâmboviţeni că noi, reprezentanţii Partidului Social Democrat, ştim ce avem de făcut la nivelul judeţului, la nivelul Primăriei Târgovişte, la nivelul Primăriei Moreni. Ştim ceea ce trebuie făcut în cele 5 oraşe, Pucioasa, Găeşti, Titu, Găeşti şi Răcari. Ştim ceea ce avem de făcut în toate celelalte 82 de comune.

Pe 27 septembrie, stimaţi dâmboviţeni, vă invit la vot. Să alegem cele mai puternice echipe de la nivelul comunităţilor locale, de la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Veniţi şi votaţi PSD!”

Material realizat la comanda psd Dâmboviţa. Cod unic mandatar fina nciar: 21200019

ALEGERI

Deputata PNL Adriana Săftoiu, nemulțumită de listele de candidați întrucât se regăsesc traseiști și persoane leneșe

Publicat

pe

Specialista în comunicare și analiză politică Adriana Săftoiu, deputat din partea PNL, în ultimii ani, a atacat la greu conducerea propriului partid, ba chiar și o serie de colegi liberali, pentru gafele comise. Nu i-a iertat pe mai marii PNL nici acum, după depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare.

Fosta consiliera prezidențială, care nu se mai regăsește pe listele de candidați ale Partidului Național Liberal, critică staff-ul central pentru faptul că a validat foarte mulți traseiști, foarte multe persoane slab pregătite politic și profesional, puturoși ai PNL care, în mod normal, nu aveau ce să caute pe listele de parlamentare.

„Am făcut greșeala să mă uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multă atenție la colegii mei de partid, cu foarte puțină atenție la traseiști. Aici păcatul e vizbil chiar dacă e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun dacă te ajută să rămâi pe sacun.

Nu e nicio problemă că nu sunt eu acolo sau alți colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau măcar și un loc neeligibil . Si o spun cu toată împăcarea, chiar nimeni nu e atât de bun ca să fie regretat.

Dar să văd acolo parlamentari care ar putea fi premiați pentru chiul (sigur, aveau grijă să nu lipsească de la votul final că acolo e o monitorizare mai exactă), persoane care, în particular, ar putea fi drăguțe, dar la nivel de activitate parlamentară sunt nule, au practicat tăcerea ca mod de a se exprima, dar au stiut să vorbească cu paltonul liderului, doar că asta nu e activitate parlamentară, e energie infinit disponibilă pentru a atârna de clanța care poate să îți deschidă ușa, nu îi poți asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, cărora dacă le scoți din discurs imprecația, nu au nimic de spus, duc lipsă de argumente, adeseori de cultură minimală, dar pot să înșire platitudini până la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, cărora le e mai familiară onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum străine, să îi vezi deschizând listele la Senat, la Camera Deputaților, mă întreb: ori țara asta e pierdută, ori e un experiment ca să ne trezim.

Poate în următorii patru ani ne trezim. Acum, vă asigur, votul e atât de viciat încât nu mai există niciun instrument de a sancționa așa bătaie de joc. Si dacă aveți chef de analiză priviți cu atentie numele celor care rămân în dreptul localității voastre si intrebați-vă ce știți despre ei. Mulți se laudă că v-au reprezentat si, vai, vor continua să vă reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin “share” la postările de partid. Cei mai mulți sunt puși în locuri sigure pe listă așa încât, si dacă votăm 10 la sută, ei tot vor fi acolo, mulțumiți că sunt miezul națiunii.

Cum să îi sancționăm? În primul rând, renunțați să ii iertați pe ai voștri. Fiți mult mai duri cu ai voștri decât cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansă”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Oana Vlăducă, PRO România: Mi-am asumat candidatura pentru Senat și merg cu gândul să câștig

Publicat

pe

PRO România poate obține în județul Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari la alegerile din 6 decembrie – spune deputata Oana Vlăducă, deschizător de listă pentru Senat. Pentru unii, candidatura Oanei Vlăducă pentru Senat, nu tot pentru Camera Deputaților, a generat semne de întrebare. Este motivul pentru care parlamentara a venit astăzi cu lămuriri în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu sunt cea care a venit cu această idee. Decizia am luat-o împreună, eu, Victor Ponta și Adrian Țuțuianu. Am făcut o analiză serioasă și corectă și am convenit că așa este cel mai bine. Eu am venit în PRO România nu pentru că mi s-a promis cine știe ce funcție. Nu. Am venit în PRO România pentru că în PRO România sunt liderii pe care îi respect în politică.

Cine mă cunoaște, știe despre mine că sunt un om puternic, un om muncitor și un om de echipă. Cred în valorile pe care mi le-au transmis părinții mei și cred că multe principii corecte de viață pot avea loc și în politică. Nu totul se reduce la posturi, la funcții sau la sinecuri. Eu sunt în politică la fel ca în prima zi, cu același entuziasm și aceeași bună credință.

Am avut un mandat cu multe provocări la Camera Deputaților și un mandat frumos. A fost primul meu mandat de parlamentar și am încercat, atât cât am putut, să reprezint cu onoare și cu responsabilitate interesele acestui județ.

Candidez la Senat cu gândul de a câștiga. PRO România poate să câștige în Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari. Am avut un examen foarte greu la locale. L-am trecut. Avem în prezent 116 aleși locali, avem structuri în teritoriu, avem organizații, avem oameni extraordinari lângă noi. Suntem un partid în adevăratul sens al cuvântului. Ca atare, alegerile parlamentare vor reprezenta un pas înainte. Vom obține un scor mai bun și, după toate simulările noastre, putem câștiga doi parlamentari”, a declarat Oana Vlăducă – deputat PRO România de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!