Connect with us

ALEGERI

Daniel Cristian Stan, candidat PSD pentru Târgovişte: Am încredere că cetăţenii vor vota cu PSD duminică

Publicat

pe

Cristian Daniel Stan, secretar executiv al PSD Dâmboviţa, este principalul favorit în alegerile locale din 27 septembrie care se vor desfăşura la nivelul municipiului Târgovişte pentru funcţia de primar. În spatele tânărului edil nu stau proiecte pe hârtie, tomurile de promisiuni, ci faptele, realizările din ultimii patru ani.

Pornind de la infrastructură rutieră locală, şosea de centură, trotuare, iluminat public, parcuri, locuri de joacă, zone de agrement parcări şi până la reabilitări şi modernizări de creşe, grădiniţe, şcoli şi licee, construire de săli de sport, cinematograf.

„Această campanie electorală a reprezentat şi un moment de bilanţ pentru cei din administraţia publică locală, atât la nivelul municipiului Târgovişte cât şi la nivelul judeţului Dâmboviţa. Consider că administraţiile locale ale PSD au fost performante, actul administrativ făcut în interesul comunităţilor locale.

Aşadar, duminică vă invităm la vot, vă invităm să votaţi reprezentanţii PSD la Târgovişte, lista de consilieri poziţia nr 1 pe buletinuil de vot, iar la poziţia nr 2 pe lista pentru primarul municipiului Târgovişte. La Consiliul Judeţean nr 1 pe listă consilierii judeţeni PSD, iar pentru preşedintelele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, pozitia nr 3.

Am încredere în târgovişteni, am încredere în dâmboviţeni, am încredere că duminică, în momentul în care vor intra în cabina de vot, cetăţenii vor avea capacitatea de a vota pentru viitorul dumnealor, pentru viitorul copiilor lor”, este masajul primarului Cristian daniel Stan la finalul campaniei electorale.

material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT