Connect with us

ACTUALITATE

Se extinde groapa de gunoi de la Aninoasa

Publicat

pe

Sursa foto: mditv.ro

Locuitorii comunei Anionoasa au aflat cu stupoare că nu există nicio şansă să scape de groapa de gunoi aflată în partea de vest a localităţii, dincolo de DN 71, de un de radiază spre aşezare mirosuri insuportabile.

Autorităţile se pregătesc deja să extindă acest obiectiv. Oamenii erau convinşi că depozitul de deşeuri menajere, cel mai mare din judeţ în momentul de faţă, va fi închis. Uite că nu se întâmplă aşa. Deja s-au primit acordurile de mediu privind accesul la rampa de gunoi de la Aninoasa.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, Tiberiu Lixandru, este singurul care a tras un semnal de alarmă cu privire la această situaţie nedorită, care va face în continuare viaţa amară cetăţenilor localităţii.

Oamenii îl acuză pe Constantin Maricescu, fostul edil al localităţii, dar şi pe Vlăduţ Niculae, considerat pupila acestuia, care vrea să devină primar al comunei Aninoasa că nu au iniţiat niciun demers pentru a stopa acest proiect.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT