Connect with us

ALEGERI

Aurelian Cotinescu, PNL: Am votat pentru o Târgovişte fără parolă

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, a votat la ora 09:30, la secția numărul 12, organizată la Liceul Petru Cercel.

„Am votat cu credința că, după 30 de ani, târgoviștenii se pot desprinde de fantomele comunismului, într-un oraș cu parolă, un oraș depopulat, un oraș, din păcate, cu o economie din ce în ce mai slabă.

Cred cu tărie în dezvoltarea orașului nostru. Cred cu tărie că putem să trăim în prosperitate aici, în Târgoviște, alături de familiile noastre. Pe de altă parte, cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența nu au ce căuta.

De aceea, vă invit să veniți într-un număr mare la vot astăzi, într-o zi de duminică în care istoria cetății noastre va cunoaște o nouă pagină”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite