Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Grup Atyc refuză să transporte gratuit elevii, cum obligă legea

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut apel, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, către transportatorii de persoane care operează în județul Dâmbovița să respecte legea și să elibereze legitimații de călătorie în regim de gratuitate elevilor.

A mărturisit edilul că, în ultimele două zile, a primit zeci de reclamații de la liceeni, toate îndreptate împotriva Grup Atyc, care le refuză acest drept. Asta în condițiile în care cheltuielile respective sunt decontate de Ministerul Educației, Consiliul Județean și Primăria Târgoviște!

Având în vedere că Primăria Târgovişte nu are atribuții în acest domeniu, Daniel Cristian Stan a cerut instituțiilor abilitate să verifice de urgență aceste aspecte și să dispună măsurile care se impun, astfel încât legea să fie aplicată.

„Nu se pot ignora astfel niște dispoziții legale exprese. Mi se pare rea voință și bătaie de joc la adresa elevilor. Fac apel la ARR să iasă din pasivitate pe acest subiect.

Totodată, întreb ARR dacă a prelungit autorizația pentru Autogara Grup Atyc de pe Tudor Vladimirescu pentru care Primăria Târgoviște nu a eliberat aviz. Grup Atyc are posibilitatea să-și mute autogara la marginea orașului, la fosta autogară. Nu vom mai tolera în Târgovişte ca transportatorii să se comporte ca și cum nu ar exista lege”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De menționat că Grup Atyc este unic transportator pe foarte multe trasee.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Dorel

    octombrie 2, 2020 at 5:47 pm

    Grupul Atyc isi tine angajatii in somaj dar ii cheama la munca ilega!!!

  2. madalina

    octombrie 12, 2020 at 11:00 am

    conflict de interese ARR-GRUP ATYC ….mafiotii stiu de ce :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în Dragodana și Valea Leurzii

Publicat

pe

de

Marți – 24 noiembrie, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragodana, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea bazinului de stocare apă potabilă.

De asemenea, în zilele de 25, 26 și 27 noiembrie, va fi întreruptă furnizarea cu apă potabilă în satul Valea Leurzii, comuna Buciumeni, între orele 09:00-15:00, din cauza lipsei energiei electrice la statia de repompare (lucrări programate SC Electrica SA).

„Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afisate pe site-ul Companiei de Apa Targoviste Dambovita, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, INFORMARE solicitare aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

de

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită, de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, Aviz de gospodarire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODARIRE A APELOR PRIVIND „EXECUȚIE FORAJ DE EXPLOATARE AF1-PRODULEȘTI. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: municipiul Târgoviște, jud. Dâmbovița, str. IC Bratianu, nr.50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa la adresa mentionata dupa data aparitiei anuntului in ziar, in termen de 7 zile.

DIRECTOR GENERAL,
Ec. Adrian Dumitru

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!