Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Solicităm tablete pentru elevii din orașul Găești. Petiție online

Publicat

pe

Daniela Rotaru - inițiatoarea petiției

Daniela Rotaru, locuitor al orașului Găești, a inițiat o petiție online cu scopul de a determina Primăria Găești să achiziționeze tablete cu acces la internet pentru elevi, folosind fondurile europene nerambursabile puse la dispoziție în contextul pandemiei COVID-19.

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI

„Solicităm Primăriei și CL Găești să depună toate eforturile în colaborare cu conducerile unităților de învățământ din Orașul Găești, în vederea dotării tuturor elevilor care învață la unitățile de învățământ din raza orasul6ui Găești, cu:
– echipamente IT pentru accesul gratuit la portalurile, platformele de învățare, bibliotecile virtuale și la alte resurse de învățare digitală.
– echipamente de protecție medicală și dezinfectanți pentru protecția elevilor împotriva infectării cu SARS-COV-2, în vederea desfășurării în siguranță a cursurilor de pregătire școlară,
in baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.144/2020 privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe neramursabile necesare desfasurarii in conditii de preventive a activitatilor didactice aferente anului scolar 2020-2021 in contextul riscului de infectie cu virusul SARS-Cov -2, publicata in Monitorul Oficial in data de 25 august 2020.

Ordonanta prevede decontarea integral din fondurii europene nerambursabile a cheltuielilor de achizitie a acestor echipamente. Informatii finantare si ghid pentru solicitare fonduri europene aici: http://mfe.gov.ro/tablete-scolare/

De ce este important?

Educația este temelia de baza a generației de mâine.

In contextul riscului de infectare cu virusul SARS-Cov-2, școala se desfășoară în parte online. Pentru ca toți copiii să poată participa la ore, solicităm dotarea acestora cu tablete.

In acest sens am înaintat către Primăria și CL Găești solicitarea inregistrata cu Nr 15567/02.10.2020″.

ACTUALITATE

PERPLEX. Protestul de la Ulmi sau… anus împotriva puterii!

Publicat

pe

Se clatină coaliția? Este o petardă? O manipulare simplă? Ne cred liberalii chiar proști? Sau poate că liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, chiar este un rebel și nu mai răspunde la indicațiile partidului! I-o fi dat voie Guran să scoată în stradă zeci de liberali pentru a protesta împotriva propriului Guvern? Este un nonsens ceea ce s-a întâmplat. Și asta în contextul în care parlamentarii puterii nici măcar nu au catadicsit să vină la întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, unde se puneau pe tapet problemele vitale ale județului, inclusiv soarta DN 71 și a COS. Ba sunt de acord și cu bugetul produs de Cîțu!

Au fost prezenți la protestul de la Ulmi și sindicaliștii. S-au amestecat cu liberalii. Ceva de vis! Au mai fost odată în Piața Tricolorului, parcă era în campania electorală, și i-au aplaudat pe Orban și pe Guran când le-au promis salvarea Combinatului. Apoi, s-a văzut.. le-a dat cu flit.

Unde au fost astăzi USR-iștii și cei de la PLUS, tăticii lozincilor și protestelor în stradă? Aha, acum sunt la putere, nu le mai priesc revoltele. Transmit comunicate de presă despre întâlniri fără un rezultat concret! Când pui mâna pe putere se schimbă calimera.

De ce nu i-am văzut la protestul de la Ulmi, de pe DN 71, pe senatorul Virgil Guran, pe deputații Gabriel Plăiașu și Liviu Balint? Nu vor să se expună? Unde a fost prefectul județului, Aurelian Popa? Domnia sa face naveta zilnic pe acest drum, pilotând mașina instituției. Știe bine cum se prezintă DN 71. E jale!

Au venit liberalii să ceară modernizarea drumului? Păi, stați așa, că nu mama este la putere! Ei sunt! Chestia asta, dacă nu este regizată, așa, să manipuleze poporul, l-ar putea costa pe președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu. Miroase a rebeliune. Să nu îmi spună mie cineva că i-a găsit pe liberali dragul de democrație, de proteste, tocmai împotriva propriului Guvern!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Deputatul Radu Popa a protestat alături de sindicaliștii COS Târgoviște, în fața Ministerului Economiei. VIDEO

Publicat

pe

Sătui de minciunile actualilor guvernanţii în ceea ce priveşte resuscitarea Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte promisă în campania electorală, sindicaliştii dâmboviţeni au protestat astăzi în faţa Ministerului Economiei. Alături de muncitorii care au cerut o implicare rapidă din partea statului pentru a salva COS, s-a aflat şi deputatul PSD de Dâmboviţa – Radu Popa.

Demnitarul, în conformitate cu prerogativele sale, a depus şi o interpelare ministrului Economiei, solicitând-i să intervină pentru a proteja industria siderurgică românească, restricţionând importurile de oţel din ţările non-euro – în special din Federaţia Rusă.

Radu Popa consideră că USR-istul Claudiu Năsui, ministrul Economiei, este principalul responsabil de ceea ce se întâmplă acum cu Combinatul de Oţeluri Speciale. Acesta, a spus deputatul social-democrat, are obligaţia faţă de cei care l-au votat să salveze COS Târgovişte.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!