Connect with us

Dâmboviţa

Paralizarea industriei HoReCa, o decizie aberantă!

Publicat

pe

Liderul ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, atrage atenția că autoritățile au lovit din nou, absurd, industria HoReCa, sub motivația COVID-19, de parcă virusul ar avea preferință spre anumite locații. Întreabă Ionel Petre de unde astfel de decizii aberante și de ce nu învățăm să ne ferim de coronavirus și să trăim normal.

„Revenim la subiectul HoReCa, un domeniu cu care autoritățile parcă joacă alba-neagra… Ba închid locațiile specifice, ba le deschid, ba le „îngroapă” definitiv…

De câteva zile stăm cu ochii pe tv/internet pentru a afla decizia autorităților cu privire la alte restricții. Am primit și rezultatul, care ne-a lăsat, din nou, fără cuvinte… Dar fără prea multe cuvinte din partea lor, căci vocabularul este… limitat…

Ce legătură are „paralizarea” unor industrii importante cu virusul care ne-a dat viața peste cap? Coronavirusul are program de acțiune și preferințe de locații sau cum? De unde aceste decizii aberante? De ce să nu încercăm să trăim normal, chiar și cu acest coronavirus din ce în ce mai activ, să trăim diminuând stresul generat de pandemie și, în special, de autorități?

De ce trebuie să vă bateți joc nu doar de antreprenorii din domeniu, care oricum sunt extrem de afectați de situația pandemică, ci și de cetățenii care nu au prea multe posibilități de relaxare în această perioadă, stresantă din toate punctele de vedere? De ce nu vă gândiți la miile de români care vor rămâne fără locuri de muncă, fără venituri? Chiar vreți să îngropați HoReCa?

Nu ar fi mai simplu să sprijiniți populația în vederea respectării regulilor și să educați în acest sens, decât să mai găsiți niște idei de restricții care par din ce în ce mai aberante?

Haideți să învățăm împreună să ne protejăm, dar să ne și susținem reciproc. Să ne ferim de coronavirus, dar să muncim și chiar să ne bucurăm de puțină socializare, de puțină plimbare și relaxare! Susținem HoReCa! Nu susținem bătaia de joc a autorităților”!

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT