Connect with us

Dâmboviţa

Senatorul Adrian Țuțuianu, despre fuziunea PRO România-ALDE

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmboviţa, a postat pe pagina sa de Facebook un punct de vedere cu privire la fuziunea partidului din care face parte cu ALDE. Spune Țuțuianu că decizia este una curajoasă și este menită să-i ajute să lupte împotriva guvernării ticăloase a PNL.

„PRO România și ALDE au decis să-și unească forțele pentru a forma un singur partid puternic – PRO ROMÂNIA, în măsură să lupte împotriva guvernării ticăloase a PNL. E o decizie curajoasă, dar absolut necesară: trebuie să construim o alternativă și să-i oprim pe cei care ne distrug, astăzi, viețile sub toate aspectele.

E limpede că se întâmplă ce s-a mai întâmplat și în 2009. Minciuni înainte de alegeri și, imediat, tăieri de venituri/creșteri de taxe = CRIZĂ. Cât ne-a costat ticăloșia de atunci a PNL (PDL)?

Nu suntem două partide mari, dar putem deveni o forță credibilă, prin lupta noastră asumată și reală cu Orban, PNL, USR… Spre deosebire de PSD, noi nu mimăm bătălia.

Da, un comentariu aparte legat de PSD: în momentul de față, e clar că face doar un joc de scenă în fața electoratului propriu, dar îl trădează în fiecare zi prin lipsa unor acțiuni ferme. Un partid cu atâta forță parlamentare acceptă să fie sacul de box al lui Iohannis și Orban. Păcat!

E motivul pentru care vom lupta noi cu acest guvern iresponsabil. care îngroapă SĂNĂTATEA și ECONOMIA prin decizii revoltătoare. Singurul lor scop e să facă ALEGERI. Am ajuns la peste 3.000 de cazuri zilnice de COVID și ei sunt obsedați doar de alegeri. Ca și recent, la locale.

Experiența de bună guvernare a celor doi foști premieri, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, precum și a altor lideri centrali și județeni transformă PRO România în singurul partid care poate să vină cu soluții pentru criza care se prefigurează și care va proteja drepturile câștigate de români”, a scris senatorul Adrian Țuțuianu – președintele PRO România Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT