Connect with us

ACTUALITATE

129 de infectări cu coronavirus în Dâmbovița. Vezi raportarea DSP pe localități!

Publicat

pe

În data de 14.10.2020, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovita a înregistrat un număr de 129 cazuri pozitive COVID-19.

Repartizarea cazurilor în funcție de localitatea de domiciliu este următoarea:
– 28 cazuri înregistrate în Municipiul Târgoviște
– 6 cazuri înregistrate în comuna Dragomirești
– Câte 5 cazuri înregistrate în Municipiul Moreni și comunele Dobra, I.L. Caragiale, Răzvad
– Câte 4 cazuri înregistrate în comunele Dragodana și Văcărești
– Câte 3 cazuri înregistrate în orașele Găești, Pucioasa, Fieni și comunele Tărtășești, Tătărani, Nucet, Potlogi, Voinești, Runcu, Braniștea
– Câte 2 cazuri înregistrate în orașul Titu, comunele Sălcioara, Gura Ocniței, Mătăsaru, Corbii Mari, Crevedia, Niculești, Bucșani și Aninoasa
– Cate 1 caz în comunele Brănești, Butimanu, Ciocănești, Finta, Glodeni, Lungulețu, Mogoșani, Moțăieni, Ocnița, Pietroșița, Poiana, Produlești, Răcari, Râu Alb, Șotânga, Ulmi, Vlădeni, Vulcana Băi și Vulcana Pandele.

Numărul înregistrat reprezintă testările efectuate în intervalul 10 – 13.10.2020.

Facem precizarea că această situație, înregistrată în data de 14.10.2020, cuprinde și testările efectuate de locuitori ai județului Dâmbovița în laboratoarele private din București și alte județe.

Motivăm diferențele de indice de risc între raportarea Institutului Național de Sănătate Publică și indicatorul calculat de Direcția de Sănătate Publică Dâmbovita:
1. La nivel național Institutul Național de Sănătate Publică face raportarea buletinelor de analiză introduse automat în aplicația Coronaforms;
2. Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița generează un raport de prevalență a cazurilor active într-un interval de 14 zile care ține cont de mai multe criterii, printre care:
– apartenența cazurilor la focarele active;
– localitatea de infectare a persoanelor;
– persoanele declarate vindecate înainte de 14 zile;

Sursa: DSP Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT