Connect with us

ACTUALITATE

Circulă pe Facebook. Burlanul, ca element de întinare…

Publicat

pe

Ambientul, căldura, nu neapărat cea sufletească, ci cea degajată de vreun godin antic este necesară şi într-un sfânt lăcaş, mai ales pe timp de iarnă când îţi îngheaţă mâinile pe lumânare. Intră la necesităţi fireşti, ce ţin de natura noastră umană destul de firavă în multe privinţe.

Dar, ce te faci când, pentru a atinge acest deziderat al normalului, treci peste unele percepte, încalci tot ce este sfânt, strici imaginea unui loc în care vii să te rogi, să te aduni, să comunici cu Dumnezeu, inoculând grotescul, dizgraţiosul şi absurdul. Ca în imaginea de faţă, care a bulversat internetul.

Într-o biserică, burlanul străpunge nemilos, chiar greţos, trupul unui sfânt zugrăvit cu migală pe peretele locului de închinăciune. Altă soluţie nu a găsit preotul care poate fi premiat pentru crasă indiferenţă faţă de cele sfinte. Asta ca să nu zicem mai multe…

Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4556755251062691&id=100001847830930

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vezi programul de acțiuni pregătit pentru „Zilele județului Dâmbovița” (1-5 iunie 2022)

Publicat

pe

În perioada 1-5 iunie 2022, se vor organiza în Dâmbovița, sub egida „Zilele județului”, o serie de acțiuni artistice, cultural-sportive și târguri meșteșugărești. Autoritățile au dorit să marcheze în acest mod împlinirea a 510 ani de atestare documentară. Președintele CJ, Corneliu Ștefan, a precizat că este vorba despre o suită de evenimente de promovare a județului pe care intenționează să le transforme într-o sărbătoare anuală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia (popular, iarba pârloagelor)

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT