Connect with us

Argeș

Percheziții în Argeș și Vâlcea, la afaceriștii din domeniul forestier

Publicat

pe

Poliţiștii din cadrul Serviciilor Judeţene Anticorupţie Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj şi Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, execută astăzi 11 percheziţii domiciliare pe teritoriul judeţelor Vâlcea şi Argeş, respectiv o percheziţie la o instituţie publică, şase la persoane fizice şi patru la sediile unor societăţi comerciale. Acțiunea privește un dosar privind activităţi de administrare şi protecţie a fondului forestier naţional.

„Activităţile procedurale sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală, săvârşite în perioada 2018 – 2020, în legătură cu activităţi de administrare şi protecţie a fondului forestier naţional”, se precizează într-un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Mai multe persoane au fost conduse la audieri.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

S-a răsturnat cu mașina într-un pârâu, în comuna Stoenești

Publicat

pe

Accident rutier, în această dimineață, în satul Stoenești, județul Argeș. Un șofer a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit drumul și s-a răsturnat într-un pârâu. „Manevra” nu s-a soldat, din fericire, decât cu pagube materiale.

La fața locului au intervenit pompierii din Câmpulung, care au luat măsurile specifice pentru a nu izbucni un incendiu. De asemenea, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Turistă britanică, mușcată de urs în zona Barajului Vidraru. A vrut să-l fotografieze!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

O femeie de 72 de ani, cetățean britanic, aflată în vizită în zona Barajului Vidraru, județul Argeș, a fost atacată de un urs. Animalul s-a năpustit asupra turistei în momentul în care aceasta intenționa să-l fotografieze. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță și mai multe echipaje de jandarmi, pentru a securiza perimetrul.

Victima prezenta mai multe răni la brațul stâng produse prin mușcătură. Pentru acordarea asistenței medicale de specialitate, turista a fost transportată la spital. A fost emis mesaj RO-Alert de avertizare a populației.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite