Connect with us

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Sunt un om de cuvânt, în care puteţi avea încredere şi în viitor!

Publicat

pe

Dragi dâmbovițeni,

Voi candida pentru un nou mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie 2020, pe listele Partidului Social Democrat Dâmbovița.
În mandatul 2016-2020 am fost un parlamentar activ al judeţului Dâmbovița: 69 de luări de cuvânt în plen, 53 de declaraţii politice, 85 de propuneri legislative iniţiate, din care 36 promulgate legi, 72 de întrebări şi interpelări adresate miniştrilor Guvernului.
Activitatea mea parlamentară din acest mandat poate fi consultată aici:

http://cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=139&cam=2&leg=2016

Am fost parlamentarul care a dus în plenul Camerei Deputaţilor problemele dâmbovițenilor, toate demersurile, întrebările şi interpelările fiind rezultatul contactului direct cu oamenii din municipiul Târgoviște şi din toate localitățile judeţului. Am luat poziţie ori de câte ori a fost nevoie pentru a apăra dreptatea oamenilor, pentru a vă prezenta nemulţumirile şi grijile autorităţilor abilitate, pentru a protesta faţă de nepăsarea guvernamentală la adresa județului Dâmbovița, în limitele prerogativelor şi statutului funcţiei de deputat.

Am fost preocupată îndeosebi de rezolvarea problemelor copiilor, tinerilor şi vârstnicilor, ale persoanelor cu dizabilităţi şi a celor defavorizate. Am ajutat oamenii și autoritățile locale indiferent de culoarea lor politică!

În calitate de profesionist în domeniul farmaciei, am avut numeroase intervenţii, propuneri şi demersuri în cadrul dezbaterilor din Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Cele mai importante acte normative dezbătute în Comisia pentru sănătate şi familie în acest mandat au fost trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, reacordarea indemnizaţiilor însoţitorilor pentru copiii diagnosticaţi cu sindromul Down şi alte dizabilităţi similare. Propunerile legislative analizate de Comisia pentru sănătate și familie s-au concretizat în acte normative benefice pentru starea de sănătate a populaţiei României, precum şi pentru problemele sociale ale familiei, mamei şi copilului, vârstnicilor şi persoanelor cu handicap.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele care îmi dau curajul şi încrederea să merg mai departe, să continui împreună cu oamenii cărora le pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri. Sunt convinsă că Dâmbovița trebuie să fie un judeţ în care tinerii să îşi dorească să rămână, iar investitorii autohtoni şi străini să găsească condiţiile necesare pentru derularea şi dezvoltarea afacerilor.

Sunt un om de cuvânt, în care puteţi avea încredere şi în viitor! Îmi doresc o relaţie strânsă şi prietenească, bazată pe respect, bun simţ şi colaborare cu oamenii!

Numai cunoscând adevăratele doleanţe ale locuitorilor, ale dumneavoastră, un deputat poate iniţia proiecte legislative, acţiuni şi strategii care să ducă la rezolvarea problemelor!

Vă asigur că prioritatea mea veţi fi în continuare dumneavoastră şi preocupările dumneavoastră de zi cu zi
Vă propun să colaborăm împreună pentru ca judeţul nostru să se dezvolte armonios şi să fie locul unde vreţi să vă creşteţi copiii, în pace, linişte şi siguranţă!

Pentru a vă putea reprezenta şi în viitorul mandat din Camera Deputaţilor cu cinste şi onoare, am nevoie de sprijinul vostru, al tuturor.

Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă aştept să fiţi alături de mine şi în această campanie electorală, precum şi în momentul votului din 6 decembrie 2020! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Carmen Holban,
Deputat PSD de Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  octombrie 31, 2020 at 1:49 am

  îți recomand, dâmbovițene, să citești megapromisiunea din articolul:
  [PROIECT: Construcția megaspitalului republican „Carol Davila”, prioritate zero a PSD]
  din acest e-ziar, datat 9 nov 2016, ca să te lămurești ce „om de cuvînt” cere din nou votul tău.
  ne prindea rău acest spital (din totalul de 8 promise!) în situația nenorocită de azi?
  iar dacă tu, dâmbovițene, consideri că Dumnezeu îi ajută pe mincinoși, voteaz-o! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT