Connect with us

POLITIC

Specialiștii PSD au pregătit un plan de combatere a pandemiei de coronavirusului

Publicat

pe

Planul PSD pentru combaterea pandemiei COVID-19 a fost prezentat, astăzi, de deputata Carmen Holban, lidera femeilor social-democrate târgoviștene, în cadrul unei conferințe de presă.

Testarea tuturor persoanelor aflate în zonele cu incidență mare, este una dintre soluțiile identificate de specialiștii social democrați pentru întreruperea lanțurilor de transmitere a temutului virus.

De asemenea, a mai spus candidata PSD Dâmbovița pentru un nou mandat în Parlamentul Romaniei, că partidul pe care îl reprezintă are pregătite măsurile prin care coronavirusul poate fi ținut sub control cât și pe cele de protejare a categoriilor cele mai vulnerabile în fața acestui virus.

Carmen Holban, membră în Comisia de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților consideră că este nevoie de revigorarea producției de medicamente și dispozitive medicale românești necesare în vederea diagnosticării și tratării bolnavilor de COVID19.

Partidul Social Democrat propune restructurarea de urgență a Direcțiilor de Sănatate Publică , prin constituirea unei structuri operative de intervenție, structură care să fie coordonată de către Institutul Național de Sănătate Publică.

Este necesară reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite speciale și asigurarea de paturi dedicate pacienților COVID, inclusiv în secțiile de terapie intensivă. Trebuie asigurate servicii medicale corespunzătoare și pacienților cronici care în perioada pandemiei au cam fost lăsați de izbeliște, având acces limitat sau aproape deloc în spitale.

„Respectarea măsurilor și luarea unor decizii concrete și corecte de către guvernanți nu ar fi făcut decât să reducă numărul cazurilor de infectare cu acest virus.

Populația trebuie să fie într-un parteneriat cu autoritățile, nu să fie considerată «vinovatul» care trebuie sancționat pentru extinderea pandemiei în România.

Prioritatea o constituie consilierea și îndrumarea populației și nu aplicarea de sancțiuni și luarea unor măsuri coercitive excesive”, a precizat Carmen Holban.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Omul de afaceri Cornel Coman, candidatul AUR pentru Primăria Pietrari

Publicat

pe

Reprezentanții AUR Dâmbovița au liste complete pentru alegerile locale la Râul Alb și Pietrari – au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri Cornel Coman, fost edil al comunei Pietrari, va candida pentru funcția de primar.

Din câte ne-a precizat Sebastian Vulvoi, coordonator AUR pe zona de nord a județului, Coman și-a asumat participarea la alegerile locale din 9 iunie.

La Râul Alb, pentru poziția de primar va candida din partea AUR Costinel Rizea, viceprimar al localității. Ne-au mai informat liderii AUR Dâmbovița că listele sunt aproape gata și la Runcu și Moroeni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Valeriu Munteanu, lider AUR: România este un stat capturat

Publicat

pe

AUR își păstrează consecvența în critică la adresa partidelor care alcătuiesc coaliția de guvernare, PSD-PNL. Coordonatorul organizației Dâmbovița, Valeriu Munteanu, vicepreședinte AUR la nivel național, a declarat astăzi, 28 martie 2024, într-o conferință de presă, că prin organizarea alegerilor comasat sunt siluite Constituiția și legile țării. A spus liderul AUR că acest tip de scrutin electoral este antidemocratic și neconstituțional și că rolul acestor alegeri comasate este acela de a ține și mai mult PSD și PNL la guvernare.

A mai vorbit Valeriu Munteanu și despre neimplicarea instituțiilor statului, a celor europene, în stoparea acestui fenomen. Mai mult, susține coordonatorul AUR Dâmbovița că cei de la Comisia Europeană girează acțiunile PSD-PNL.

„Am tras nădejde la Avocatul Poporului, la Curtea Constituțională, dar sunt și ei impasibili și avem bănuieli rezonabile că acestea pactizează cu PNL și PSD. Concluzia AUR este că România este un stat capturat. Noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a ridica românii pe meterezele luptei pentru democrație și pentru statul de drept. Vom face un apel pentru a face zid comun cu noi înainte de campanie, în campanie și în ziua alegerilor”, a mai precizat Valeriu Munteanu.

În opinia vicepreședintelui AUR, România a devenit un stat polițienesc și se fac acum presiuni puternice asupra opoziției veritabile reprezentată de Alianța pentru Unirea Românilor. A mai mărturisit public Valeriu Munteanu că liderii partidului sunt în permanență urmăriți de poliția politică.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite