Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Virgil Guran: Modernizarea DN71 nu mai este o doar o himeră!

Publicat

pe

Amânat timp de decenii, proiectul de reabilitare și modernizare a Drumului Național 71, Bâldana – Târgoviște – Sinaia nu mai este doar o himeră. Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R) a transmis adresa de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect ”Modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, km 0+00 – 44+130 lărgire la patru benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi: Lot 1 (sector 1): Bâldana Târgoviște km. 0+00 – km. 44+130 la patru benzi de circulație”

Câștigătorul contractului a obținut un punctaj total de 92,5 puncte, dintre care 50 de puncte pentru componenta financiară și 42,5 puncte pentru componenta tehnică.

Lotul 1 al proiectului, respectiv ”Modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, km 0+00 – 44+130 lărgire la patru benzi de circulație”, are o valoare de 587.664.162,47 de lei fără TVA.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru ”Modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, km 0+00 – 44+130 lărgire la patru benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi: Lot 1 (sector 1): Bâldana Târgoviște km. 0+00 – km. 44+130 la patru benzi de circulație” , în lungime de 44,13 km pentru Sectorul 1.

Așa cum am anunțat anterior, în cel mai scurt timp urmează să fie semnat contractul propriu-zis, după finalizarea procesului de avizare a acestuia.

Munca asiduă a echipei care a reușit să deblocheze acest proiect, extrem de important pentru județ, dovedește că PNL are oameni competenți, hotărâți să ducă la bun sfârșit proiectele de dezvoltare a României și a județului Dâmbovița.

Virgil Guran,
Președinte PNL Dâmbovița

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!