Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Adrian Țuțuianu: PRO România a ieșit în față și a vorbit atunci când toți tăceau!

Publicat

pe

Liderul PRO România Dâmboviţa, senatorul Adrian Țuțuianu, a prezentat astăzi, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, candidații pentru Camera Deputaților și Senat. De asemenea, Adrian Țuțuianu a transmis un mesaj către alegători, cărora le-a reamintit că PRO România este singurul partid care a vorbit când ceilalți au tăcut, iar această voce trebuie să fie reprezentată mai puternic în Parlament. A mai spus Adrian Țuțuianu că România are nevoie de un guvern cu un premier puternic, un prim-ministru care are un plan clar de ieșire din criză și întoarcere la normalitate. „Pe 6 decembrie va fi un vot pentru viețile noastre”, a concluzionat Adrian Țuțuianu.

„Dragi prieteni,

Începem astăzi campania electorală pentru alegerile parlamentare, ultimele alegeri până în 2024. Cu atât mai important, ele vor fi decisive pentru acești 4 ani de zile în care România poate arăta altfel sau poate arăta ca acum. Noi credem că acum nu arată deloc bine și lucrurile tind să evolueze din ce în ce mai rău.

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vor avea loc. Contrar oricăror norme de sănătate, de grijă, de decență, acest Guvern PNL (cu complicitatea PSD) a decis că alegerile sunt mai presus de orice, chiar și decât viețile oamenilor. E dramatic că se întâmplă așa, dar se întâmplă.

În aceste condiții, trebuie să ieșim la luptă și să încercăm să oprim acest dezastru. PRO ROMÂNIA este, în momentul de față, SINGURA VOCE DE OPOZIȚIE la adresa actualei puteri. Nu am votat Guvernul Orban, nu am votat starea de urgență, nu am votat starea de alertă. Am fost cei care ne-am ridicat împotriva abuzurilor săvârșite în numele pandemiei (carantinări forțate, amenzi fără discernământ etc). Am fost cei care am tras semnale de alarmă cu privire la criza ce va să vină, o criză economică și socială mai dură și mai neiertătoare decât a fost în 2009. Am fost cei care am avertizat că vor urma măsuri de austeritate dacă rămân la putere PNL, USR, PMP.

PRO ROMÂNIA a ieșit în față și a vorbit atunci când toți tăceau.

Credem că pe 6 decembrie, această voce trebuie reprezentată cât mai puternic în viitorul Parlament. Un parlament care va decide Guvernul. Un parlament care va trebui să apere drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Un parlament care va trebui să se opună gesturilor discreționare și tentațiilor de putere abuzivă.

PRO ROMÂNIA are experiența bunei guvernări. Faceți un exercițiu de comparație și decideți cine ar putea să conducă mai bine un guvern în plină criză: Victor Ponta, Ludovic Orban sau Marcel Ciolacu? O analiză sinceră, obiectivă, bazată pe fapte. Pe modul cum se trăia în perioada Guvernului Ponta sau Tăriceanu și cum se trăiește acum. Se spune că în vremurile cele mai grele țara are nevoie de lideri asumați, competenți și cărora să le pese de popor. În afară de „spălați-vă pe mâini!” și „purtați mască”, acest guvern n-a reușit să producă măcar o soluție la problemele grave ale României. E nevoie de un guvern cu un Prim-Ministru puternic, care să ofere un PLAN de ieșire din criză și ÎNTOARCEREA NOASTRĂ LA NORMALITATE.

Avem acest PLAN, dar trebuie să acționăm ACUM. Din criză trebuie să ieșim cu toții, nu putem lăsa pe nimeni în urmă. Iar principalele măsuri trebuie destinate celor vulnerabili: VENIT MINIM DE CRIZĂ (VMC), care se adresează oamenilor cu venituri mici și SPRIJIN ECONOMIC DE CRIZĂ (SEC), care să permită afacerilor mici și mijlocii din România să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă.

PRO ROMÂNIA este primul partid care propune măsuri directe și imediat aplicabile pentru a pune capăt haosului actual. Nu putem continua la nesfârșit cu mesaje alarmiste, priviri pline de panică, educație compromisă și economie la pământ. Nu mai putem continua cu acest record de infectări în fiecare zi, cu sute de familii care pierd zilnic pe cineva drag, cu o criză de paturi la Terapie Intensivă, cu sute de mii de copii abandonați de sistemul educațional din România. Pe 6 decembrie va fi un vot pentru viețile noastre.

La nivelul județului Dâmbovița, PRO ROMÂNIA își propune un obiectiv curajos, dar pe care știm că putem să-l îndeplinim: 2 parlamentari, 1 senator și 1 deputat. Sunt eu, Adrian Țuțuianu, omul pe care dâmbovițenii îl cunosc cel mai bine, omul care cunoaște acest județ în toate cătunele și ulițele sale. Este Oana Vlăducă, un parlamentar care și-a făcut treaba cu responsabilitate în Parlament. Lângă noi stă o echipă de oameni tineri, oameni demni, oameni de bună-credință, care au confirmat în domeniile lor de activitate”, este mesajul transmis de Adrian Țuțuianu către alegători. 

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda Partidului PRO România Dâmboviţa. CMF: 11200008

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!