Connect with us

ALEGERI

Adrian Țuțuianu: PRO România a ieșit în față și a vorbit atunci când toți tăceau!

Publicat

pe

Liderul PRO România Dâmboviţa, senatorul Adrian Țuțuianu, a prezentat astăzi, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, candidații pentru Camera Deputaților și Senat. De asemenea, Adrian Țuțuianu a transmis un mesaj către alegători, cărora le-a reamintit că PRO România este singurul partid care a vorbit când ceilalți au tăcut, iar această voce trebuie să fie reprezentată mai puternic în Parlament. A mai spus Adrian Țuțuianu că România are nevoie de un guvern cu un premier puternic, un prim-ministru care are un plan clar de ieșire din criză și întoarcere la normalitate. „Pe 6 decembrie va fi un vot pentru viețile noastre”, a concluzionat Adrian Țuțuianu.

„Dragi prieteni,

Începem astăzi campania electorală pentru alegerile parlamentare, ultimele alegeri până în 2024. Cu atât mai important, ele vor fi decisive pentru acești 4 ani de zile în care România poate arăta altfel sau poate arăta ca acum. Noi credem că acum nu arată deloc bine și lucrurile tind să evolueze din ce în ce mai rău.

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vor avea loc. Contrar oricăror norme de sănătate, de grijă, de decență, acest Guvern PNL (cu complicitatea PSD) a decis că alegerile sunt mai presus de orice, chiar și decât viețile oamenilor. E dramatic că se întâmplă așa, dar se întâmplă.

În aceste condiții, trebuie să ieșim la luptă și să încercăm să oprim acest dezastru. PRO ROMÂNIA este, în momentul de față, SINGURA VOCE DE OPOZIȚIE la adresa actualei puteri. Nu am votat Guvernul Orban, nu am votat starea de urgență, nu am votat starea de alertă. Am fost cei care ne-am ridicat împotriva abuzurilor săvârșite în numele pandemiei (carantinări forțate, amenzi fără discernământ etc). Am fost cei care am tras semnale de alarmă cu privire la criza ce va să vină, o criză economică și socială mai dură și mai neiertătoare decât a fost în 2009. Am fost cei care am avertizat că vor urma măsuri de austeritate dacă rămân la putere PNL, USR, PMP.

PRO ROMÂNIA a ieșit în față și a vorbit atunci când toți tăceau.

Credem că pe 6 decembrie, această voce trebuie reprezentată cât mai puternic în viitorul Parlament. Un parlament care va decide Guvernul. Un parlament care va trebui să apere drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Un parlament care va trebui să se opună gesturilor discreționare și tentațiilor de putere abuzivă.

PRO ROMÂNIA are experiența bunei guvernări. Faceți un exercițiu de comparație și decideți cine ar putea să conducă mai bine un guvern în plină criză: Victor Ponta, Ludovic Orban sau Marcel Ciolacu? O analiză sinceră, obiectivă, bazată pe fapte. Pe modul cum se trăia în perioada Guvernului Ponta sau Tăriceanu și cum se trăiește acum. Se spune că în vremurile cele mai grele țara are nevoie de lideri asumați, competenți și cărora să le pese de popor. În afară de „spălați-vă pe mâini!” și „purtați mască”, acest guvern n-a reușit să producă măcar o soluție la problemele grave ale României. E nevoie de un guvern cu un Prim-Ministru puternic, care să ofere un PLAN de ieșire din criză și ÎNTOARCEREA NOASTRĂ LA NORMALITATE.

Avem acest PLAN, dar trebuie să acționăm ACUM. Din criză trebuie să ieșim cu toții, nu putem lăsa pe nimeni în urmă. Iar principalele măsuri trebuie destinate celor vulnerabili: VENIT MINIM DE CRIZĂ (VMC), care se adresează oamenilor cu venituri mici și SPRIJIN ECONOMIC DE CRIZĂ (SEC), care să permită afacerilor mici și mijlocii din România să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă.

PRO ROMÂNIA este primul partid care propune măsuri directe și imediat aplicabile pentru a pune capăt haosului actual. Nu putem continua la nesfârșit cu mesaje alarmiste, priviri pline de panică, educație compromisă și economie la pământ. Nu mai putem continua cu acest record de infectări în fiecare zi, cu sute de familii care pierd zilnic pe cineva drag, cu o criză de paturi la Terapie Intensivă, cu sute de mii de copii abandonați de sistemul educațional din România. Pe 6 decembrie va fi un vot pentru viețile noastre.

La nivelul județului Dâmbovița, PRO ROMÂNIA își propune un obiectiv curajos, dar pe care știm că putem să-l îndeplinim: 2 parlamentari, 1 senator și 1 deputat. Sunt eu, Adrian Țuțuianu, omul pe care dâmbovițenii îl cunosc cel mai bine, omul care cunoaște acest județ în toate cătunele și ulițele sale. Este Oana Vlăducă, un parlamentar care și-a făcut treaba cu responsabilitate în Parlament. Lângă noi stă o echipă de oameni tineri, oameni demni, oameni de bună-credință, care au confirmat în domeniile lor de activitate”, este mesajul transmis de Adrian Țuțuianu către alegători. 

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda Partidului PRO România Dâmboviţa. CMF: 11200008

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT