Connect with us

ALEGERI

Lipsa de rațiune trebuie să fie aspru sancționată la alegerile parlamentare din 6 decembrie!

Publicat

pe

Acesta este mesajul pe care l-a transmis, în prima zi a campaniei electorale, Oana Silvia Vlăducă – numărul 1 pe lista de candidați PRO România Dâmboviţa pentru Senat, cu referire la disperarea PNL de a nu amâna scrutinul electoral în ciuda situației epidemiologice grave pe care o traversăm.

Dezbaterea publică nu va fi despre rolul deputaților și senatorilor, despre ce înseamnă alegerile parlamentare, pentru că oamenii nu au cum să fie atenți la astfel de discuții, când au în jurul lor peste zece mii de îmbolnăviri noi în fiecare zi – spune Oana Vlăducă.

„Și atunci, despre ce va fi campania? Va fi despre urgența ca acest guvern să fie oprit pe 6 decembrie. Despre nevoia ca lipsa de rațiune și decență să fie sancționate aspru. Va fi despre criza dură care va veni în 2021 și pe care puțini vor ști să o gestioneze.

PRO România are lideri cu experiența guvernării în condiții dificile. Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu sunt foști premieri de numele cărora se leagă vremuri mult, mult mai bune decât astăzi. Despre asta va fi vorba în campanie. Despre comparația între astfel de lideri și ceea ce propun astăzi PNL, USR sau PSD.

În ceea ce ne privește, la Dâmbovița, suntem o echipă cu mult suflet, devotată județului și oamenilor săi. I-am reprezentat cu cinste în acest mandat și o vom face la fel. Pentru că suntem dintre ei și vrem să-i privim în ochi fără să ne fie rușine”, a scris Oana Vlăducă pe pagina sa de Facebook.

Candidații PRO România Dâmboviţa pentru Senat

1. Oana Silvia Vlăducă, 42 ani – economist, deputat
2. Cosmin Stejerel Celestin Tătulescu, 46 ani – inginer
3. Iulian Popa, 54 ani – inginer
4. Ioana Ioniță, 51 ani – specialist îmbunătățiri procese
5. Daniel Adrian Piperea, 51 ani – reprezentant vânzări

Candidații PRO România Dâmboviţa pentru Camera Deputaților

1. Adrian Țuțuianu, 55 ani – jurist, senator
2. Cătălin Vlăduț Popescu, 38 ani – inginer (ALDE)
3. Florina Ramona Mureșan, 43 ani – avocat
4. Adrian Dorin Popescu, 45 ani – economist
5. Florin Eusebiu Șontea, 36 ani – profesor
6. Georgeta Irena Dumitru, 31 ani – psiholog/profesor
7. Mihaela Ciobanu, 43 ani – asistent medical
8. Răzvan Valentin Biță, 33 ani – economist
9. Răzvan Dumitru Bejan, 32 ani – jurist/profesor

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda Partidului PRO România Dâmboviţa. CMF: 11200008

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT